فيلم «روياي سهراب» به کارگرداني علي قوي تن اين روزها در مرحله پيش توليد است و تاکنون حضور چهار بازيگر چهره در اين فيلم قطعي شده است.
به گزارش گالري آنلاين به نقل از برنا؛ فيلم سينمايي «روياي سهراب» به کارگرداني و تهيه کنندگي علي قوي تن اين روزها مرحله پيش توليد را پشت سر مي گذارد و تاکنون حضور بازيگراني چون لاله اسکندري، بهاره کيان افشار، ترلان پروانه و مهدي سلطاني در اين فيلم قطعي شده است. همچنين قرار است علي قوي تن در نقش سهراب سپهري که شخصيت اصلي قصه است، در اين فيلم ظاهر شود.

علي قوي تن که سال ها پيش خبر ساخت فيلمي در مورد شاعر و نقاش معاصر ايران سهراب سپهري را داده بود، از فروردين ماه سال جاري بطور رسمي پيش توليد اين فيلم را شروع کرده و قرار است اواخر تيرماه وارد مرحله فيلمبرداري شود.
مدير فيلمبرداري روياي سهراب به عهده ساعد نيک ذات مي باشد و ديگر بازيگران و عوامل اين پروژه بزودي اعلام خواهد شد.
علي قوي تن کارگرداني خود را ابتدا با ساخت فيلم هاي تجاري آغاز کرد و سپس در سال هاي اخير مسير سينمايي اش را تغيير داده و با ساخت فيلم هايي چون «پرواز بادبادک»، «آفتاب مهتاب زمين»، «آسمان آبي مادرم»، و «پل سفيد» توانست در بيش از 50 فستيوال دنيا حضور داشته باشد و جوايزي دريافت کند.
