
اسامي هنرمنداني که طبق شرايط دوسالانه ششم، امکان حضور در مرحله دوم دوسالانه را دارند، اعلام شد.
به گزارش گالري آنلاين به نقل از روابط عمومي و اموربين الملل سازمان زيباسازي شهر تهران با اعلام اسامي مرحله اول هنرمندان ميتوانند طرح پيشنهادي خود را مطابق با مشخصات اعلام شده در متن فراخوان، از طريق سايت اينترنتي تا پايان روز کاري 15 شهريور ماه 1397، ارائه کنند؛ با توجه به تصويب شوراي سياستگذاري، به هنرمندان راه يافته به نمايشگاه مزبور به ازاي هر نفر حداکثر مبلغ 10/000/000 ريال کمک هزينه در نظر گرفته شده است.
گفتني است با توجه به محدوديت ابعاد ماکت پيشنهادي که در متن فراخوان ذکر شده است، شوراي سياستگذاري امکان ارائه ماکت با ابعاد بزرگتر و با کيفيت مناسب را براي هنرمنداني که براي نمايش بهتر اثر خود به آن نياز دارند، فراهم کرده است. لذا هنرمندان مي بايست در صورت نياز پيشنهاد خود را اعلام نمايند.
ارائه مناسب اثر شامل تصاوير گويا از سه نماي ماکت، عنوان و توضيحات شامل: بيانيه، ابعاد پيشنهادي و مشخصات فني اثر بر اساس مقياس شهري و تصاوير گويا از 3 نماي مختلف زمينه و محيط نصب اثر به همراه آدرس دقيق باشد.
بهتر است يک تصوير مونتاژ شده يا کروکي از موقعيت نصب اثر در محيط پيشنهادي( با حفظ زاويه دقيق نصب اثر همراه با مقياس انساني) در طرح ارائه شود.
همچنين کليه تصاوير مي بايست با کيفيت 300DPI و با فرمت JPG ارائه شده و با توجه به اين که تصاوير و مشخصات ارائه شده در اين بخش به صورت کليپ و اسلايد شو در فضاهاي مختلف نمايشگاه به نمايش عمومي درخواهد آمد، هنرمندان مي توانند تصاوير ديگري نيز شامل مراحل طراحي و اجراي اثر يا فضاهاي کارگاهي خود را ارائه نمايند.
لازم به ذکر است استند هاي متعارف و با ابعاد استاندارد از سوي دوسالانه براي نمايش اثر در نمايشگاه در اختيار هنرمندان قرار خواهد گرفت، در صورتيکه هنرمند براي نمايش اثر خود نياز به پايه خاص با ابعاد غير متعارف دارد، مي بايست در هنگام طراحي ماکت به طراحي پايه نيز پرداخته و به همراه اثر پيشنهادي در مرحله دوم ارائه نمايد. بديهي است ساخت اين پايه بر عهده هنرمند خواهد بود.
پاسخگويي به سوالات هنرمندان گرامي تنها از طريق پروفايل کاربري سايت به نشاني: http://www.2salane.zibasazi.ir/ امکان پذير است.
نتيجه مرحله اول ششمين دوره دوسالانه مجسمه هاي شهري را در اينجا ببينيد.
