«آواي نقش» به «صبا» مي آيد

گالريهاي «لرزاده» و «فرشچيان» صبا، ميزبان دو نمايشگاه همزمان از گروه هنري «آواي نقش» مي شوند.
به گزارش گالري آنلاين به نقل از روابط عمومي موسسه فرهنگي هنري صبا وابسته به فرهنگستان هنر، «آواي نقش» با يک نمايشگاه نقاشي در نگارخانه فرشچيان و يک نمايشگاه نقاشي ايراني- تذهيب- گل و مرغ- نگارگري در نگارخانه لرزاده، سيري از سنت تا نوگرايي را در نگاه و بيان نسل جوان هنرمندان ايراني در کنار استادان صاحب نام نگارگري به نمايش مي گذارد.
در هر يک از دو نمايشگاه آواي نقش،22 هنرمند با 35 اثر حضور دارند.
از ويژگيهاي اين نمايشگاه، نمايش آثاري از اساتيد نام آوري چون: استاد محمدهادي فدوي در نمايشگاه نقاشي و آثاري از اساتيد نگارگري : استاد اميرحسين قهرماني ،استاد حسينعلي ماچياني و استاد جليل جوکار در بخش سنتي و نيز چند چهره برجسته ديگر در بخش معاصر و مدرن و اجراي موسيقي زنده به نوازندگي رابعه زند مي باشد.
فهيمه نيکويي فرد سرپرست گروه هنري آواي نقش که سابقه چندين سال فعاليت هنري و برگزاري حدود 20 نمايشگاه در گالريهايي چون: ژينوس، فرهنگسراي معرفت، فرهنگسراي ملل، فرهنگسراي ابن سينا، شيث، ثمين، و چندين کارگاه هنري و رونمايي آثار اساتيد تجسمي را در کارنامه خود دارد اين بار با همراهي حبيب بحريني، کيوريتوري و نمايشگاه گرداني اين نمايشگاه را نيز برعهده دارد.
آواي نقش ساعت 16 تا 20 عصر روز پنجشنبه 21 تير در صبا، درهاي خود را بروي مشتاقان و علاقمندان روايتهاي سنتي و مدرن نقاشي ايران از هنرمندان جوان ايراني خواهد گشود.
گالريهاي لرزاده و استاد فرشچيان در صبا از 23 تا 30 تيرماه، همه روزه- بجز ايام تعطيل- از 10 صبح تا 18 عصر ميزبان عموم بازديدکنندگان خواهند بود.

برگزار کنندگان اين فهيمه نيکويي فرد و حبيب بحريني هدف برگزاري اين رويداد را برپايي نمايشگاه بزرگ نقاشي عنوان کردند و افزودند: 

سبک و ايده ها و تکنيک کارها مختلف هستند. هنر نگارگري و تذهيب و گل و مرغ " نقاشي سنتي ايراني" هستند و منبع الهام هنرمندان معاصر و در هنر نقاشي در سطح دنيا تاثيرات چشمگيري داشته و دارد؛ در عين حال نقاشي معاصر و مدرن هم جايگاه خاص خود را داد.
ميخواستيم حتما تعدادي آثار از اساتيد برجسته نگارگري و ساير هنرمندان نگارگر در بخش عمده نمايشگاه داشته باشيم و تعدادي هم آثار از اساتيد برجسته تجسمي و هنرمندان نقاشي معاصر و مدرن؛ در نهايت به اين نتيجه رسيديم که با تفکيک نقاشي ايراني و نقاشي معاصر و مدرن در دو گالري مجزا از آثار نقاشان ايراني که در زمينه سنتي فعاليت دارند و هنرمنداني که در زمينه نقاشي معاصر و مدرن فعاليت دارند در دو گالري مجزا آثار را به نمايش بگذاريم تا علاوه بر بالا بردن سطح کيفي نمايشگاه رضايت هنرمندان شرکت کننده را نيز در نظر گرفته باشيم.
فهيمه نيکويي در مورد روند شکل گيري نمايشگاه و روند امور اجرايي آن بيان کرد:
حدود ۶ ماه است که براي اين نمايشگاه برنامه ريزي کرديم و کارشناسي آثار را اينجانب و همکارم حبيب بحريني با هم انجام داده ايم . حتما در نظر داشتيم از اساتيد به نام آثاري در اين نمايشگاه داشته باشيم که در نتيجه افتخار نمايش آثاري از استاد گرامي محمد هادي فدوي در نمايشگاه نقاشي و اساتيد ديگر استاد اميرحسين قهرماني و استاد حسين علي ماچياني و استاد جليل جوکار در نمايشگاه نگارگري و تذهيب و گل و مرغ را داشتيم. و همچنين افتخار نمايش سه اثر هنرمند برجسته نقاشيخط جناب آقاي مهرداد مشهور و يه اثر نقاشي هنرمند گرامي جناب آقاي اکبر احدي ايراني را نيز در کنار آثار ديگر هنرمندان داشته ايم .
يک اثر مشترک اينجانب و حبيب بحريني که کيوريتوري اين نمايشگاه را با هم بعهده داشته ايم با عنوان" گذر سياوش از آتش "نيز در اين نمايشگاه به نمايش گذاشتهگذاشته ايم که تلفيقي از سبک نقاشي اکسپرسيونيست انتزاعي به همراه سبک نگارگري و نقاشي قهوه خانه اي است.
و ديگر آثار طي فراخوان و کارشناسي آثار انتخاب شدند و به نمايش گذاشته شده اند.
وي در ادامه افزود:
۴۰ اثر در نمايشگاه نگارگري و حدود ۴۰ اثر در نمايشگاه نقاشي به نمايش گذاشته شده و ابعاد تقريبي آثار بين ۳۰/۴۰تا ۱۸۰/۹۰ است.
حضور چند استاد و ارائه آثارشان در نمايشگاه از مواردي بوده که قبل از انتخاب آثار در برنامه خودداشته ايم و هدف از آن علاوه بر بالا بردن سطح کيفي نمايشگاه آشنايي هر چه بيشتر هنرمندان و فارغ التحصيلاني که در اين‌نمايشگاه آثارشان را به نمايش گذاشته اند با اين اساتيد بوده که مسلما تاثير مثبتي در روند خلق آثارشان دارد.

افتتاحيه نمايشگاه با حضور اساتيد گرامي امير حسين قهرماني، محمد هادي فدوي و حسينعلي ماچياني مي باشد و اجراي موسيقي زنده ساز قانون به نوازندگي رابعه زند است.

پیمایش به بالا