فرشته ستايش: برگزاري کارنماي انجمن حرکت خلاقانه اي ست

فرشته ستايش از هنرمندان معاصر کشور در گفتگو با خبرنگار گالري آنلاين، در رابطه با آثارش در نهمين کارنماي پژوهشي انجمن هنرمندان نقاش ايران گفت:

در نمايشگاه کارنماي نهم مجموعه اي شامل چهار اثر تحت عنوان زندان بافت ارائه داده ام؛ اين مجموعه را در واقع مولفه اي از فعاليتهاي گوناگون سالهاي کاري خود ميدانم و در مسير عبور زمان تجربيات مختلفي را پشت سر گذاشته که جوهره اين تجربيات به رفتاري مينيماليستي با رويکردي بومي منتج شده که در اين مجموعه ارائه شده است. اولين بار در نمايشگاه انفرادي ام در گالري ويستا در سال ۱۳۹۵ در کارهايم نخ و ريسمان وارد شد، از آنجايي که ايراني ام و ايرانيان در فرش، گليم و گبه … ريشه دارند، با مفاهيمي چون تنيدن و بافتن نزديک تر شدم. مجموعه زندان بافت را ادامه نمايشگاه قبلم ميدانم، اين بار نخ و ريسمانهايم گسترش يافته و بافتها و تنيدن ها به بوم و زمينه کار تبديل شده اند. 

وي در رابطه با ايده برگزاري کارنماها بيان کرد: برگزاري کارنماي انجمن حرکت خلاقانه اي ست، چرا که اين حرکت بزرگترين نقيصه ي انجمن در سالهاي قبل را که نداشتن آرشيوي منظم و عدم توانايي رسد کردن فعاليت هاي اعضا بود را پوشش ميدهد. به اين طريق فعاليتها و دستاوردهاي بصري آنان بطور گسترده و بدون انتخاب هيئت داوري به نمايش در مي آيند و داوران از تعداد هميشگي و ثابت تبديل ميشوند به طيف گسترده اي از متخصصين و دست اندرکاران حوزه تجسمي، بدين منوال نقاش مخاطبين خود را خواهد يافت يا بالعکس. يکي از گله مندي هاي هنرمندان نقاش از بينالهاي برگزار شده، داوري آثار بود که چه بسا به دلايل سليقه اي و غيره، شانس شرکت و نمايشگاههاي نقاشان توانمند به رد و حذف آنان منجر ميشد‌. 

ستايش در پايان ضمن تشکر از اعضايي که داوطلبانه در کميته هاي مختلف زحمات زيادي را متقبل ميشوند افزود: اميد به آن دارم که هيئت مديره جديد با تکيه بر تجارب مثبت دوره قبل اهدافي همچون گسترش هنرهاي تجسمي در سطح جامعه، يافتن راهکارهايي براي معرفي و هرچه بهتر ديده شدن آثار در گالري هاي مناسب، بازاريابي و همسو شدن با جريانات روز جهاني توانمند حرکت کنند.

پیمایش به بالا