فرانسوا سنمو سفير و جمال اوبشو رايزن فرهنگي فرانسه در ايران ، ضمن ديدار با مجيد ملا نوروزي مدير کل مرکز هنرهاي تجسمي و علي محمد زارع سرپرست موزه ،از آثار به نمايش در آمده ايراني و خارجي گنجينه در موزه هنرهاي معاصر تهران بازديد کردند.
بنا به گزارش گالري آنلاين به نقل از روابط عمومي موزه هنرهاي معاصر تهران؛در اين ديدارمجيد ملانوروزي مدير کل مرکز هنرهاي تجسمي در خصوص برگزاري برنامه هاي مشترک بين ايران و فرانسه گفت: ما به جز سينماتک، در کانونهايي چون معماري و شهر، ديزاين، نيو مديا و موسيقي هم امکانات و هم شرايطي داريم که مي تواند مسير همکاري مشترک با بخش فرهنگي سفارت فرانسه را هموارتر کند. همين طور با توجه به حضور ژان ميشل فرودون،مي توان به برنامه هاي مشترک در خصوص فلسفه سينما نيز فکر کرد.

فرانسوا سنموسفير فرانسه در ايران ،ضمن استقبال از همکاري هاي فرهنگي گفت: من معتقدم که روابط فرهنگي ،بسيار «استراتژيک» هستند. من بر اين «استراژيک» بودن تأکيد مي کنم. با وجود آقاي اوبشو ــ رايزن فرهنگي ــ که انرژي بسياري در اين زمينه صرف مي کنند بيشتر به چنين همکاري هايي خوشبين مي شوم.
سفير فرانسه در بازديد از نمايشگاه آثار ايراني وخارجي گنجينه موزه هنرهاي معاصر تهران گفت:من تحت تأثير نمايشگاه در حال حاضر موزه ، که مهم ترين آثار گنجينه اين موزه به شمار مي رود،قرار گرفتم.اين نمايشگاه در خارج از ايران و کشورهاي اروپايي پوشش بسيار خوبي داشته است و خيلي ها را مي شناسم که به طور ويژه براي ديدن همين نمايشگاه به ايران آمده اند.
فرانسوا سنمو درخصوص برپايي اين نمايشگاه در فرانسه گفت:آيا امکانش هست اين نمايشگاه ــ که قرار بوده در برلين و رم برگزار شود ــ در فرانسه هم برگزار شود؟
مجيد ملانوروزي در پاسخ به اين سوال گفت: ما هنر را محصور و در مالکيت منطقه و محدوده ي ويژه اي نمي دانيم. هنر بي مرز است و ما ناراحتيم که اين آثار سال ها در گنجينه موزه محبوس مانده و اميدواريم اين نمايشگاه در برلين، رُم و بعد پاريس برگزار شود. ما متقابلا اميدواريم بتوانيم نمايشگاهي با حضور يک هنرمند بزرگ فرانسوي داشته باشيم. با پير سولاژ صحبتهايي داشتيم که به دليل کهولت سن ــ نزديک به صد سال ــ چندان امکانپذير نشد. ما در برنامه هاي گذشته و طي سالهاي قبل با هنرمندان آلماني و بلژيکي برنامه هايي داشتيم. هنرمنداني نظير اتو پينه يا ويم دلووي. جاي هنرمندي شاخص از فرانسه در موزهي هنرهاي معاصرتهران ــ که از معتبرترين موزههاي جهان است ــ خالي است.

جمال اوبشو رايزن فرهنگي فرانسه در اين ديدار گفت: پاريس هم بسيار علاق مند به چنين همکاري هايي است. و قرار است در سال 2018 برنامه اي با عنوان «هنر قاجار» در پاريس برگزار شود.همچنين مي توان نمايشگاهي از آثارهنرمندان ايراني که به سيته رفته اند نيز برگزار کرد،چرا که بسياري از هنرمندان بزرگ و مطرح معاصر ايران ــ نظير سهراب سپهري يا قندريز ــ سيته را تجربه کرده اند.
در اين ديدار علي محمد زارع سر پرست موزه هنرهاي معاصر تهران گفت:روابط فرهنگي بين ايران و فرانسه با برگزاري هفته هاي فيلم مطلوبتر مي شود و اميدوارم با برگزاري برنامه هاي فرهنگي هنري دو جانبه اين روابط به حد بالاتري برسد و حضور هنرمندان ايراني در کشور فرانسه و برگزاري نمايشگاهي از آثار هنرمندان فرانسوي در موزه هنرهاي معاصر تهران نيز مي تواند به سطح روابط دو کشور بيافزايد و موزه هنرهاي معاصر تهران مي تواند پذيراي يکي از هنرمندان برجسته فرانسوي باشد.
