
سمينار «نگاهي به تطور هنر در دوره اسلامي و پديداري هفت اصل تزييني» با سخنراني دکتر يعقوب آژند در پرديس هنرهاي زيبا دانشگاه تهران برگزار مي شود.
به گزارش گالري آنلاين به نقل از روابط عمومي انجمن مطالعات معماري ايران، دکتر يعقوب آژند، داراي مدرک ليسانس تاريخ از دانشگاه تبريز، مدرک فوق ليسانس تاريخ و فرهنگ ايران از پژوهشکده فرهنگ ايران و مدرک دکتري، تاريخ و فرهنگ ايران از دانشگاه تهران هستند. ايشان در حال حاضر استاد تمام دانشکده هنرهاي تجسمي پرديس هنرهاي زيبا دانشگاه تهران ميباشند. دکتر يعقوب آژند، در فعاليتهاي حرفهاي خود تجربههاي ارزشمندي در زمينه هنر و فرهنگ ايران داشتهاند و در سال ۱۳۸۳ به عنوان استاد نمونه از طرف وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و به عنوان پژوهشگر برجسته در زمينه هنر و فرهنگ ايران معرفي شدهاند.
اين نشست روز دوشنبه ۷ آبان ۱۳۹۷ ساعت ۱۰ الي ۱۲ در سالن قطب علمي فناوري پرديس هنرهاي زيبا دانشگاه تهران برگزار خواهد شد و حضور در اين نشست براي علاقهمندان آزاد است.
