علي مرادخاني گفت:فستيوال مجسمههاي نمکي نهبندان يک رويداد منحصر به فرد ملي است که از سال آينده به رويدادي بينالمللي بدل خواهد شد.
به گزارش گالري آنلاين به نقل از ايلنا، علي مرادخاني در ديدار صميمانه با سيد علياکبر پرويزي استاندار خراسان جنوبي گفت: خوشبختانه اهالي و مردم بومي منطقه از اين رويداد به خوبي استقبال کردند و اين اتفاق به استمرار اين جشنواره کمک خواهد کرد.
او ادامه داد: حضور بوميها اين فستيوال را از شکلي عاريهاي و دولتي که صرفا برگزار ميشود خارج خواهد کرد و اين اتفاق منجر به رشد اين فستيوال خواهد شد.
معاون هنري وزير ارشاد گفت: اين فستيوال استعداد فرامرزي شدنش وجود دارد و براي دوره بعد و سال آينده هنرمنداني را از ديگر کشورها براي حضور در اين فستيوال دعوت خواهيم کرد.
مرادخاني گفت: من پيشنهاد دادم که کتاب اين جشنواره در دوبخش بومي و غير بومي منتشر شود و از هر کتاب يک نسخه به شرکتکنندگان و اهالي اين نمکزار داده شود که به عنوان يک پشتوانه، خود منجر به استمرار اين اتفاق خواهد شد.
مرادخاني در پايان تاکيد کرد: اين جشنوارهها نقش اساسي در کشف استعدادها دارند و از اين منظر نخستين فستيوال مجسمههاي نمکي نهبندان فضايي را براي کشف اين استعدادها به وجود آورد.
در ادامه اين نشست استاندار خراسان جنوبي ضمن تاکيد بر نقش اين فستيوال در گسترش هنر به ظرفيتهاي توريستي اين جشنواره اشاره کرد و گفت: استانداري بدون شک از اين رويداد حمايت خواهد کرد.
