
رزيتا شرف جهان مدير گالري طراحان آزاد گفت: نمايشگاه "فامهاي آبي" از 14 مرداد تا 9 شهريور 1394 در گالري پرو آرت دوبي با حضور بيش از 30 هنرمند از سراسر جهان برپاست.
در اين نمايشگاه 3 اثر از ليلي درخشاني هنرمند ايراني و نماينده گالري طراحان آزاد در کنار آثاري از بنکسي، لالا السعيده، يو مينجون، ديمين هرست و… به نمايش در آمد.
رنگ آبي در منطقه شرق و خاورميانه بيش از هر نقطه ديگري از جهان ديده ميشود و جذابيت خاصي در معماري اين منطقه دارد. از سوي ديگر رنگ آبي بيش از هر رنگ ديگري جلوه داشته و بر همين اساس اين عنوان براي نمايشگاه انتخاب شد و آثاري که از ليلي درخشاني نيز به نمايش درآمده است بر همين اساس بوده و رنگ آبي در آثار نقاشي وي جلوه بيشتري داشته است.
نقاشيهاي درخشاني بر روي بوم و با تکنيک رنگ اکرليک کار شده است. علاوه بر نقاشي در اين نمايشگاه آثار عکاسي و چاپ دستي نيز به نمايش درآمده است.
در بروشور "فامهاي آبي" آمده است:
اين نمايشگاه در تجليل رنگ آبي است. آبي رنگي است بينهايت درخشنده و تابناک. يادآور آرامش و صداقت، که با صميميت، توازن و اعتماد مرتبط است.
منبع : هنرآنلاين
