کامبيز درمبخش تجربههايش را از فعاليت در حوزهي هنر، در ورکشاپي يک روزه با علاقهمندانش به اشتراک ميگذارد.

اين طراح و کاريکاتوريست پيشکسوت در گفتوگو با خبرنگار بخش هنرهاي تجسمي ايسنا در اينباره اظهار کرد: به دعوت موسسه «بهاران» يک ورکشاپ براي علاقهمندان در نظر گرفته شده تا من بخشي از تجربههاي چند سالهام در هنر را در مدت چند ساعت با آنها به اشتراک بگذارم. در اين ورکشاپ منتخبي از بهترين کارهاي 50 سال گذشتهي من براي علاقهمندان نمايش داده ميشود.
او افزود: من در اين ورکشاپ دربارهي تکنيکها، ايدهيابي و مسائل مربوط به کارم که در اين سالها با تجربه و سختکوشي بهدست آمده، با مخاطبانم صحبت ميکنم. علاقهمندان در هر سني ميتوانند در اين برنامه شرکت کنند.
درمبخش همچنين بيان کرد: تا امروز ورکشاپهايي که برگزار کردهام با استقبال خوبي مواجه شده است و فکر ميکنم اين ورکشاپ کاملتر، بهتر و منظمتر از دورههاي قبل باشد.
ورکشاپ يک روزهي کامبيز درمبخش روز شنبه، دوم خردادماه، از ساعت 15 تا 19 در موسسه «بهاران» به نشاني خيابان وليعصر، بالاتر از زرتشت، روبهروي پمپ بنزين، کوچه نوربخش، شماره 21 برگزار ميشود. علاقهمندان براي کسب اطلاعات بيشتر ميتوانند با شمارههاي 88895488-88895458- 88946409- 88803668 تماس بگيرند.
