مهرداد ختايي مقام دوم سه سالانه چاپ دستي توکيو را کسب کرد


مهرداد ختايي هنرمند معاصر درباره کسب مقام دوم در پنجمين دوره سه‌سالانه بين‌المللي چاپ دستي توکيو، ژاپن، ۲۰۱۵ گفت: اين اثر چاپ دستي با تکنيک ميکس مديا کار شده است، ابعاد آن ۲۰ در ۲۵ سانتي‏متر است و " I Offer My Hands To The Shades" نام دارد. براي اين سه سالانه ۲۱۷۴ اثر از ۸۴ کشور ارسال شده بود که از بين اين آثار ۳۲۴ اثر به نمايشگاه راه پيدا کردند که در نهايت و با برگزاري مرحله دوم داوري سه اثر برگزيده انتخاب شدند که کار من رتبه دوم اين سه سالانه را کسب کرد.

آثار منتخب در نمايشگاهي به مناسبت هشتادمين سالروز تاسيس دانشگاه هنر "تاما" توکيو در موزه "تاما" از تاريخ ۲۶ سپتامبر تا ۸ نوامبر ۲۰۱۵ به نمايش در خواهند آمد و در ۳۱ اکتبر (۹ آبان) مراسم اهداي جوايز برگزار خواهد شد.

وي افزود : من اين اثر را سال گذشته کار کردم، مجموعه قبلي من به انفجار چرنوبيل اختصاص داشت و نمايشگاه بعدي من نيز درباره عقايد و اعتقادات جوامع مختلف است، اين اثر در واقع در حد فاصل اين دو مجموعه شکل گرفته است و مي‎توانم آن را تعويض چند فضاي کاري بدانم.

در پنجمين سه سالانه چاپ دستي توکيو، آکايا يامادا از ژاپن مقام نخست، مهرداد ختايي از ايران مقام دوم و پراوين پيانگ‌چومپو از تايلند مقام سوم را کسب کرده‌اند.

منبع : هنرآنلاين

پیمایش به بالا