
مرکز هنري مشهور Pompidou در پاريس درهاي خود را به روي دو مجسمه ي زنده باز نموده که شامل شکلهاي آينده هوش فضايي هستند.
به گزارش گالري آنلاين، اين نمايشگاه تحت عنوان "اساس زندگي" توسط ecoLogicStudio در همکاري با آزمايشگاه منظره Synthetic دانشگاه Innsbruck، يک گروه / WASP مرکزي دانمارک – دانشگاه دانمارک جنوبي، و "XenoDerma" توسط آزمايشگاه morphogenesis شهري به کارگرداني Claudia Pasquero انجام شده است.
اين نمايشگاه که از بيستم فوريه تا ۱۵ آوريل برگزار ميشود، مفهوم "زندگي" در عصر ديجيتال را بررسي خواهد کرد که در آن تعاملات جديد بين زمينههاي علوم زيستي، علوم اعصاب و زيستشناسي ترکيبي در حال ظهور هستند.
در کل اين دستگاه جهاني و ديجيتال شامل مانيتور کردن، توزيع، و هوش شبکههاي شهري ساخته دست انسان است که، روند تکامل تدريجي زندگي مصنوعي بر روي زمين را نشان مي دهد.
دو مجسمه زنده چاپشده سهبعدي که پذيراي زندگي انسان و غير انساني هستند در اين مجموعه به نمايش در مي آيد. با طراحي ارگانيسمهاي زنده، هر دو ساختار داراي فتوسنتز هستند. اين ساختارها با استفاده از تکنولوژي چاپ سهبعدي با وضوح بالا طراحي و توليد شدهاند.
















