
لئوناردو ارليچ آخرين نمايشگاه خود با نام «رييل» را در Casa Naranja آرژانتين برگزار ميکند. «رييل» اولين نمايشگاه شخصي اين هنرمند در Córdoba است که همراه با ارائه عناصر اصلي آثار مهم هنر تجسمي و اشعار او ارائه ميشود.
به گزارش گالري آنلاين، نمايشگاه بازديدکنندگان را به فضايي ميبرد که شامل آثار فراگير سهبعدي ميشود و مفاهيم ساده و رايج در واقعيت را بصورت مبهم نمايش ميدهد. در شروع، بازديدکننده با بلوکي از آسانسورها مواجه ميشود که در نگاه اول بخشي از ساختار يک ساختمان به نظر ميآيند. به محض ورود به آن، بازديدکنندگان متوجه ميشوند که آسانسورهاي آينهکاري شده تنها يک توهم فضايي يا خطاي ديد هستند. «رييل» به دنيايي از امکانها و احتمالات تبديل ميشود که ميتواند شما را غافلگير کند.
سازههاي به نمايش گذاشته شده در مرکز فرهنگي کوردوبا، کازا نارنجا، شامل مجموعهاي از مداخلات فيزيکي قابل اِشغال توسط افراد، همراه با پيکرههاي تصاوير فراگير سهبعدي است. در زمان بازديد، ارليچ از عموم دعوت ميکند تا خود را تسليم اثر کنند و آن را بر اساس تجربه خود کامل کنند. اين هنرمند در اين باره ميگويد: «چندين حس در درون ما وجود دارد، و ما سازندگان جهاني هستيم که آن را به عنوان واقعيت درک ميکنيم، که در برابر آنچه آن را واقعي نميدانيم قرار ميگيرد. همه چيز بخشي از يک ايده انساني است.»











