ترکيب انواعي از حيات در يک نمايشگاه مجسمه

"اگر بميرم"، نمايش تصور يک زن از حيات خود را پس از مرگ است که توسط دو هنرمند چيني به تصوير درآمده است.

به گزارش گالري آنلاين، گالري galleria Continua نمايشگاهي از آثار دو هنرمند چيني ،sun yuan و peng yu ، برگزار کرده است که سرتاسر ورودي هتل سنت رجيس را اشغال کرده بود. اين نمايشگاه با عنوان، اگر بميرم، تا 26 آوريل 2020 در لابي هتل به معرض تماشا گذاشته شد تا بازديد کنندگان را به تعامل با مجسمه هاي فوق واقع گرايانه دعوت کند .

در کانسپت نمايشگاه سال 2012 اين دو هنرمند يک کرگدن و دايناسور از جنس فايبر گلاس در ورودي هتل از مسافران استقبال مي کنند و بيننده به محض ديدن آن ها در کنار يکديگر، به طور خودکار رابطه اي نادرست و شباهت هايي بين اين دو حيوان که از لحاظ علمي هيچ ارتباطي با يکديگر ندارند، در ذهن خود ايجاد مي کند.

در کانسپت نمايشگاه "اگر بميرم" در مرکز لابي هتل سنت رجيس پيکر انساني با چشماني نيمه باز و نگاهي خواب آلود به نمايش گذاشته شده است. اين پيکر غوطه ور در ميان ده ها حيوان از گونه هاي مختلف مادر هنرمند را به تصوير مي کشد که تصور يک زن از حيات خود را پس از مرگ نشان مي دهد. با نزديک شدن به رستوران LUMEN cocktails & cuisine ، از بازديدکنندگان خواسته مي شود تا در مورد محدوديت هاي ارتباط، ناسازگاري و تضاد نسل ها و همچنين امکان تغيير يا حفظ داشته ها يمان تامل کنند.

و در کانسپت نمايشگاه ديگري از اين دو هنرمند چند شخص خوش لباس را نشان مي دهد که تخته سنگ بزرگي که مانع ديد آن ها شده بر روي سرشان قرار گرفته و بر روي مبل هاي چرمي دراز کشيده اند.

پیمایش به بالا