گزارش تصويري نمايشگاه “اسطوره ي گاو” و “دعوت”

عصر روز جمعه ساعت 16 الي 19 در گالري هنر طراحي نمايشگاه "اسطوره ي گاو" و "دعوت" با رعايت کامل پروتکل هاي بهداشتي افتتاح گرديد.

آثار بخش "اسطوره گاو" داراي رويکردي اسطوره شناسانه و برداشت آزاد هنرمند مي باشد که توسط هنرمندان با تکنيک هاي مختلف در قالب نقاشي، حجم و ويديوآرت ارائه گرديده است و آثار بخش "دعوت" نيز برداشت آزاد هنرمند مي باشد که با تکنيک هاي مخلتف در قالب نقاشي و حجم ارائه شده است.

 نمايشگاه گروهي "اسطوره گاو" با 30 اثر نقاشي و 23 اثر حجم و 1 اثر ويديو آرت از 40 هنرمند و در بخش"دعوت" با 59 اثر نقاشي و 11 اثر حجم از 43 هنرمند در 2 طبقه  گشايش يافت.

اسطوره، ياد آور قداستي از بين رفته است که بواسطۀ بار معنايي قدوسي اي که به همراه خود دارد از داستان و افسانه متمايز است.

به ياد هنرمندان گمنامي که در طول اعصار با به تصوير کشيدن فرهنگ و تمدن نياکان مان حافظان آن گشتند و به شکرانه ي نوزايي و حيات مجدد زمين گِرد هم آمديم تا نقشي ديگر و روايتي نويني از اسطورۀ گاو را در آستانۀ بهار، به تصوير بکشيم. اميد که دستان خداوند، در اين بهار سالي پُررونق، پربرکت و پر از شادي براي مردم اين سرزمين رقم زند.

هدف از برگزاري "دعوت" بوجود آوردن فضاي تعامل بصري بين هنرمندان شرکت کننده با رويکرد شخصي هنرمند است. اين ديدار فرصتي است براي تبادل فکري بين هنرمندان و توجه مخاطبين و اهميت هنر در زمان کنوني براي آن بخش از جامعه که عاقلانه به آشنايي بيشتر با تنوع درشيوه هاي متفاوت و مجسمه سازي دارند

آثار اين نمايشگاه رويکردي آزاد از بيان هنرمند با شيوه هاي گوناگوني در اجرا و بيان دارد.

کيوريت و گردآوري هر دو بخش نمايشگاه توسط نيوشا نيوژپور و شادي داوري مي باشد.

اين نمايشگاه با استقبال کم نظيري در روز افتتاحيه و روزهاي ديگر مواجه گرديده است.

نمايشگاه تا 10 اسفند همه روزه به غير از چهارشنبه ها از ساعت 10 تا 19 و جمعه ها از ساعت 14 تا 19 باز مي باشد. براي بازديد مي توانيد به خيابان وليعصر بعد از پسيان پلاک 2880 مراجعه فرمائيد.

پیمایش به بالا