سرهاي حيوانات وحشي به مثابه مد روز

سه مدل از لباس هايي که در خانه مد فرانسوي Schiaparelli ارائه شدند از بدن به ظاهر تاکسيدرمي شده شير، پلنگ برفي و گرگ سياه ساخته شده بودند.

به گزارش گالري آنلاين، خانه مد فرانسوي Schiaparelli جديدترين مجموعه خود را در هفته مد پاريس ارائه کرده است که در آن سرهاي شير، گرگ و پلنگ مصنوعي تاکسيدرمي شده به صورت دستي در سه لباس ساخته شده بودند.

نمايش Schiaparelli، که در پتي کاخ در 23 ژانويه برگزار شد، هفته مد پاريس را آغاز کرد و با شعر Inferno  قسمت اول از شعر سه کتابي کمدي الهي توسط شاعر ايتاليايي قرن سيزدهم، دانته آليگري، اطلاع رساني شد.

علي‌رغم ظاهر فوق‌العاده‌اي که دارند، هر يک از نيم‌تنه‌ها و همچنين لباس‌هاي همراه آن‌ها از فوم، خز مصنوعي ابريشم، رزين و پشم ساخته شده‌اند و با دست نقاشي شده‌اند تا ظاهري شبيه به حيوانات طبيعي داشته باشند.

پیمایش به بالا