رستوران موزه دريايي کانتابريا

اين رستوران که در خيابان Severiano Ballesteros در Santander، اسپانيا واقع شده است، به عنوان بخشي از يک مجموعه معماري طراحي شده که شامل يک مرکز اقيانوس شناسي است.

به گزارش گالري آنلاين، اين سازه طراحي شده توسط Vicente Roig Forner و Ángel Hernández Morales است که بين سال هاي 1975 و 1978 ساخته شده است.

ساختمان اصلي شامل دو بدنه مربعي شکل است که توسط يک سايبان به هم متصل شده اند و ساختاري بتني دارند. فضاي داخلي در سه طبقه در اطراف يک حياط مرکزي پوشيده شده توسط طاق غشاي پارابولوئيد توزيع شده است. در سال 2003، بازسازي و توسعه انجام شد که شامل گسترش نماي غربي و سقف تراس با سازه آلومينيومي هرمي شکل بود و در نتيجه تصور اوليه ساختمان را تغيير داد.

اين پروژه فضاي جديدي را در طبقه دوم به موزه مي دهد تا رستوران و تراس آن را در خود جاي دهد. براي انجام اين کار، پروژه شامل ايجاد يک حجم جديد است که راه حلي براي آسيب شناسي هاي موجود در سقف و نماي ساختمان ارائه مي دهد.

پیمایش به بالا