فراخوان نمايشگاه هنرهاي تجسمي

انجمن هنرهاي تجسمي استان تهران با همکاري بخش فرهنگي سفارت مکزيک نمايشگاه آفرينشهاي هنري در رشته هاي (نقاشي، تصويرسازي، گرافيک، حجم و مجسمه) با موضوع "جشن روز مردگان را برگزار مي کند. 


به گزارش گالري آنلاين به نقل از روابط عمومي انجمن هنرهاي تجسمي استان تهران، جشن "روز مردگان" در مکزيک يک جشن سنتي و رنگارنگ براي يادبود درگذشتگان است که در آن معتقدند ارواح مردگان براي ديدار با خانواده‌هايشان بازمي‌گردند. اين جشن که ريشه‌هايي در فرهنگ بومي آزتک‌ها و ماياها دارد، شامل تزيين محراب‌ها (اوفرندا) با گل و شمع، برگزاري رژه‌ها، رقص و موسيقي و تهيه غذاهاي مخصوص است و برخلاف نامش، يک مراسم شاد و پرشور است که به جاي سوگواري، بر زنده نگه داشتن ياد عزيزان و قدرداني از زندگي تمرکز دارد.
البته اين مراسم با مراسم هالووين کاملا متفاوت بوده و ريشه در آيين‌هاي بومي مردم آزتک و تمدن‌هاي پيش از اسپانيا دارد.

 نحوه شرکت در نمايشگاه:
هنرمندان براي شرکت در اين نمايشگاه مي بايست تصوير يک اثر خود را با کيفيت مناسب بصورت فايل به شماره تلگرام زير ارسال نمايند.
09357402901

مسئوليت اصالت اثر به عهده هنرمند مي باشد.

ابعاد آثار نقاشي و تصوير سازي: ضلع بزرگتر حد اکثر 80 سانتيمتر و براي حجم: حد اکثر ارتفاع 60 سانتيمتر

نحوه پذيرش آثار:
آثار ارائه شده پس از داوري توسط هيات داوران و بررسي بخش فرهنگي سفارت انتخاب و نمايش داده مي شوند.

 زمان برگزاري نمايشگاه: 
اين جشن به‌طور رسمي از ۳۱ اکتبر تا ۲ نوامبر برگزار مي‌شود.
اين نمايشگاه در صورت شرايط مناسب در آبان ماه 1404 برگزار مي گردد.

مکان برگزاري: 
اين نمايشگاه با حضور سفير و  اعضاي بخش فرهنگي سفارت مکزيک، مهمانان و تعدادي از شخصيت هاي هنري کشور در سفارت مکزيک برگزار مي گردد.

مهلت ارسال آثار:
کليه هنرمندان تا 15 مهر ماه 1404 فرصت دارند تا آثار خود را به انجمن هنرهاي تجسمي استان تهران ارسال نمايند.

ارسال آثار از طريق پيام رسان تلگرام:
09357402901

براي اطلاعات بيشتر با روابط عمومي انجمن با شماره 09901699121 تماس حاصل نمائيد.

پیمایش به بالا