وزير علوم خواستار اجباري شدن رعايت الگوهاي معماري اسلامي در شهرهاي کشور شد.

به گزارش گالري آنلاين به نقل از هنرآنلاين، منصور غلامي وزير علوم در چهارمين جلسه شوراي هنر شوراي عالي انقلاب فرهنگي گفت: در برخي از مناطق شهرهاي کشور، رعايت الگوهاي معماري اسلامي اجباري شود و همچنين تعريف شاخصهاي معماري اسلامي بايد به سمت آموزش و اجرا سوق داده شود.
منصور غلامي با بيان اينکه با جايزه ملي معماري انقلاب اسلامي موافق هستم، تأکيد کرد: نگاه و مسائل هنري را نميتوان محدود کرد و چارچوبي براي آن در نظر گرفت.
وي ادامه داد: از باب مديريت و حکمراني معماري در ابتدا بايد به موضوع شهرسازي در کشور توجه کرد و به معماري اسلامي هدايت شود.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي افزود: علت تنوع و گستردگي فراوان معماري در کشور، به تعدد دانشگاهها و مؤسسات حوزه معماري و همچنين توجه به طراحيهاي ظاهري صرفاً براي کسب درآمد مرتبط است. همچنين به لحاظ فرهنگي، اجتماعي، خانواده به معماري اسلامي توجه نشده است.
وزير علوم تأکيد کرد: براي احياي معماري اسلامي به اقدام جمعي و هماهنگ بين جامعه مرتبط با معماري نياز است و همچنين جايزه ملي معماري انقلاب اسلامي هم به عنوان يک عامل اثرگذار ميتواند به اين امر کمک کند.
وي با بيان اينکه معماري اسلامي بسيار فراتر از المانهاي اسلامي است، تصريح کرد: ضرورت دارد براي برخي از مناطق شهرهاي کشور، رعايت الگوهاي معماري اسلامي اجباري شود و همچنين تعريف شاخصهاي معماري اسلامي بايد به سمت آموزش و اجرا سوق داده شود.
