برنامههای مدون موزه هنرهای معاصر تهران چه شد؟
در حالی که رئیس پیشین موزه هنرهای معاصر تهران درباره برنامههای مدون این موزه سخن گفته بود، الان موزه هنرهای معاصر تهران برنامههای مقطعی را برگزار میکند.
به گزارش گالری آنلاین به نقل از مهر، موزه هنرهای معاصر تهران بعد از بازگشایی مجدد (پس از مرمت) در بهمن ماه ۱۳۹۹، برنامهها و فعالیتهایش را در چند حوزه از سر گرفت که در گفتگویی با رئیس وقت موزه هنرهای معاصر توضیحات کاملی در این مورد ارائه شد.
بر این اساس، موزه هنرهای معاصر تهران پس از بازگشایی مجدد در بخش نمایشگاهی (دو رویکرد مبتنی بر نمایشگاه از آثار گنجینه و نمایشگاههای مبتنی بر آرشیوهای پژوهشی)، برنامههای سینمایی، برنامههای معماری و برنامههای «نیو مدیا» فعالیتهای خود را در سال ۱۴۰۰ آغاز کرد اما پس از اینکه برای موزه حواشی پیش آمد و رئیس موزه تغییر کرد، برنامههای این بزرگترین و مهمترین مرکز هنرهای تجسمی کشور نیز دستخوش تغییر شد و حتی برنامههایی مثل نمایش فیلم در سینماتک موزه هنرهای معاصر تهران اصلاً محقق نشد!
عبدالرضا سهرابی مدیرکل مرکز هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره برنامهها و برنامه نمایشگاههای موزه هنرهای معاصر تهران بعد از انتصاب عباد رضا اسلامی بهعنوان ریاست این موزه، گفت: با توجه به تعامل مرکز با موزه، اطلاع دارم برنامههای بسیار خوب و مدونی در موزه هنرهای معاصر تهران در حال طراحی است که به زودی رسانهای خواهد شد. در حال حاضر نیز نمایشگاه «مینیمالیسم و کانسپچوال آرت» که تقریباً دو ماه از افتتاحش میگذرد و تا اول مهرماه نیز ادامه خواهد داشت، بسیار فاخر است و برای اولین بار چنین نمایشگاهی را شاهدیم.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا برنامههای نمایشگاهی موزه هنرهای معاصر تهران همچون گذشته که سالانه برنامهریزی شده است، خواهد بود یا خیر، بیان کرد: به جهت تعدد فعالیتها و پیشنهاداتی که وجود دارد، برنامهها را در حد و اندازه موزه هنرهای معاصر و مقطعی در نظر میگیریم.
سهرابی همچنین درباره برگزاری جشنواره هنرهای تجسمی فجر در موزه هنرهای معاصر تهران نیز گفت: فصل دوم نمایشگاه «آینه در آینه» که سال گذشته در جریان «تجسمی فجر» در موزه برگزار شد، با تغییری در موضوع آن، در موزه هنرهای معاصر تهران و با نمایش آثاری مرتبط برگزار خواهد شد.
وی در بخش دیگری از این گفتگو با بیان اینکه از بابت حشرات دیده شده در برخی آثار گنجینه موزه هنرهای معاصر تهران جای نگرانی وجود ندارد، اظهار کرد: این موضوع مسألهای پیچیده نیست و رفع خواهد شد و شما و جامعه هنری نباید نگران چنین اتفاقی باشند، چراکه این موضوع دغدغه جدی رئیس موزه، بنده و آقای سالاری است. همچنین، پس از مرحله اول سمپاشی، مراحل بعدی سمپاشی نیز صورت گرفت.
مدیرکل مرکز هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان در پاسخ به اینکه آیا این نوع سمپاشی کارساز خواهد بود یا خیر، گفت: این سمپاشی، سمپاشی عادی نیست و چون با پیشینه و مطالعه صورت گرفته و توسط کارشناسان و متخصصان پیشنهاد شده است، جای نگرانی وجود ندارد.
رئیس جدید موزه هنرهای معاصر تهران بنا به اعلام روابط عمومی این موزه، قرار بود روز سوم مردادماه به همراه خبرنگاران رسانهها از نمایشگاه «مینیمالیسم و کانسپچوال آرت» بازدید کند و خبرنگاران نیز پس از مدتی که وی به عنوان ریاست موزه منصوب شده، با آنها گپ و گفتی داشته باشد که البته به دلیل بیماری وی، محقق نشد.
هرچند دیدار خبرنگاران داخلی که همیشه پیگیر وضعیت و شرایط موزه هنرهای معاصر هستند، محقق نشد اما روز اول شهریورماه از سوی روابط عمومی این مرکز خبر رسید که رئیس موزه روز ۳۱ مردادماه با خبرنگاران رسانههای خارجی دیداری داشته است و وی همچنین در سخنانی حضور و همراهی رسانهها را یک ضرورت قلمداد کرده است!