اخبار

1402/8/7
به‌روزرسانی رشته گرافیک در هنرستان‌ها
دومین جلسه فوق العاده بررسی و به‌روز رسانی رشته گرافیک در هنرستان­‌های هنرهای زیبا و مراکز مهارتی کاردانش با عنوان «کاربر امور عمومی گرافیک» جهت طرح در جلسات کارگروه تخصصی مهارتی برگزار شد.
1402/8/2
نکوداشت هنرمندان نامدار استان زنجان برگزار می شود
سومین آئین نکوداشت هنرمندان نامدار ذیل سفر "هفت بحر هنر" با محوریت و مقصد استان زنجان همراه با برگزاری طرح میلاد ، گرامیداشت جمعی از اهالی فرهنگ و هنر این خطه از کشور، با همت و حضور مسئولان صندوق اعتباری هنر و جمعی از مدیران استان سه شنبه - ۲ آبان ۱۴۰۲- در تالار هنری فرهنگسرای امام خمینی(ره) زنجان برگزار می شود.
1402/8/1
جستجوی احساس انسان در آثار روتکو
شکی نیست که به محض شنیدن نام «مارک روتکو»‌،‌ تصاویری از بوم‌های بزرگ و انتزاعی این هنرمند در ذهن تداعی می‌شود. «روتکو»‌ نزدیک به دو دهه چنین آثار هنری را خلق می‌کرد، اما در دوران ابتداعی فعالیت خود به عنوان نقاش آثاری را خلق کرد که شباهتی به نقاشی‌های مشهور او ندارند.
logo-samandehi