ملکوت فروشی نیست!
نمایشگاه انفرادی نقاشی شیلان قاضی تحت عنوان "ملکوت فروشی نیست!" به کیوریتوری رویا ارمکیان به نمایش درآمد.
به گزارش گالری آنلاین، این نمایشگاه از جمعه ۸ دی ۱۴۰۲ ساعت ۱۷ در خانه هنرمندان ایران، گالری تابستان به روی عموم گشوده شد.
آثار شیلان قاضی رهاورد اندیشه ی خاصش به جهان و هستی است. هدفش تنها رساندن پیام نیست بلکه فراتر از آن گام برمیدارد و مخاطب را به زیستنی نو و ابدی دعوت می کند. حضوری پیوسته و مداوم در آثارش کاملا مشهود است. او با آفرینش نقاشی هایش تلنگری بر ذهن انسان می زند تا شاید در این دنیای وانفسا که در تنگنای تاریکی قرارگرفته راهِ روشنی را برگزیند.
رویا ارمکیان
شیلان قاضی متولد ۱۳۴۵ تهران است و چندین نمایشگاه داخلی و خارجی، از جمله در گالری سیحون لس آنجلس، دوبی و گالری زمان تهران را در کارنامه خود دارد. وی همچنین چندین کتاب از جمله کتاب نقطه و خط ، داستان های جورواجور، حرفهای مربع و دایره و کتاب دو زبانه نوادر را در سال ۱۳۹۹شامل ۴۴ داستان کوتاه برای بزرگسالان منتشر کرده است.
شیلان قاضی در مورد هدف خود از خلق این مجموعه را چنین عنوان کرد: هدف از برپایی نمایشگاه انفرادی با عنوان “ ملکوت فروشی نیست” آزادی در کهکشانی به نام آندرومدا که در نجوم بنام زن برزنجیر است، بوده. طی ده ساله اخیر هر اثر این مجموعه آزاد کردن یکی از حلقه های زنجیر اسارت وی است. برای رسیدن به نقاشی این داستان حدود ۲۰ داستان نوشته و آثارم را با طراحی های اولیه شروع کردم.
این مجموعه که به نمایش در آمده شامل ۱۹ تابلو به سبک آبستره است که در طول یکسال اخیر با ممارست فراوان نقاشی شده است.همچنین تکنیک آکریلیک بر بوم است وو بعضی از آثار هم ورق طلا ونقره بر روی چرم خلق شده اند.
وی در رابطه با عنوان این نمایشگاه توضیح داد: ملکوت جایی است که ایمان، امید و محبت را تجربه می کنیم لذا باید از بیابانها گذر کرد تا به این مکان آسمانی رسید. این مجموعه برای تفکراتم در مورد جاودانگی درخت حیات و شفای ابدیست.
به گفته قاضی در حدود سی سال به دنبال رهکارهایی برای رنج بوده است و الهیات، ایمان، نقاشی ونوشتن به او کمک بسیاری کرده است. این هنرمند ماجراجویی هنری خود را چنین تشریح کرد: نقاشی کردن برای من ماجراجویی در ارتباط با شناخت دنیای درونم و تعادل آن با محیط جهان است.وقتی اثر نقش شده ام را می نگرم، کشف آن جریان سیال ضمیر ناخودآگاهم میسر می شود.رنگ ها، فرم ها، تکنیک ها، قالب های مختلط هر کدام نوعی اکتشاف برای نیل به مقصودم است. از سکوت و ترس رها می شوم و وادی خود را برای صلح با جهان و اضداد آن بیان می کنم. طوفان و دگرگونی سرعت گرفته را در روی بوم با استفاده از رنگ ها به روح تعادل و شکوفایی می رسانم. این سفر هنری همچنان ادامه دارد چراکه آرامش و تعادل را در نقاشی هایم بیان کرده ام و ایمانم را یافته ام.
وی در پایان افزود: این نمایشگاه پیامم را به روشنی عنوان کرد و اغلب مخاطبین گفتمانی فلسفی از عشق به خداوند را به من بازتاب دادند.
آدرس: خیابان طالقانی، موسوی شمالی، ضلع جنوب بوستان هنرمندان