آثاري از هنرمندان تجسمي در ترمينال مسافربري سلام نصب شد.
به گزارش گالري آنلاين به نقل از هنر آنلاين، روز سهشنبه 28 خرداد ترمينال گالري سلام در شهر فرودگاهي امام خميني (ره) افتتاح شد. ويژگي اين پايانه مسافري که به دست متخصصان داخلي طراحي و ساخته شده است، توجه به آثار هنري است تا جايي که در نام اين ترمينال نيز از واژه گالري استفاده شده است.
![]()
بر اين اساس ترمينال گالري سلام طراحي منحصر به فردي دارد و در اين پروژه ملي مجموعهاي از آثار هنري و آثار مرتبط با معماري اسلامي– ايراني به کار رفته است که آن را از ديگر ترمينالهاي هوايي کشور متمايز کرده است.
در اين ترمينال آثار گوناگون از هنرمندان تجسمي ايران به چشم ميآيد. کامبيز صبري، مجسمهسازي که مجموعه ابرهاي او براي علاقهمندان هنر کاملا شناخته شده است، در اين ترمينال يک اثر بسيار بزرگ را نصب کرده است که آسماني ابري با آدمهاي روي آن را نشان ميدهد.
تعدادي از ستونهاي اين ترمينال نيز با آثار عليرضا آستانه زينت يافتهاند. خوشنويسي ايراني در ترکيب با فلز، حجمهايي را به وجود آورده است که بر روي ستونها نصبشده و جلوهاي خاص به محيط دادهاند.
يکي ديگر از آثار قابل توجه در اين محل، مکعب شيشهاي بزرگي است که با عکسهايي از مناظر برفي عباس کيارستمي پوشيده شده است و چشمانداز آرامبخشي را براي مسافران به وجود ميآورد.
![]()
![]()
![]()
