سواد بصري جامعه را رسانه ها بايد ارتقا دهند

افتتاحيه بخش نمايشگاهي اولين جشنواره ملي نقاشي ارتنگ در گالري فرشچيان فرهنگسراي صبا با حضور هنرمندان و اساتيد پيشکسوت برگزار شد.

مشهدي زاده، نقاش و هنرمند پيشکسوت از بازديد کنندگان نمايشگاه اولين جشنواره ملي نقاشي ارتنگ در گفتگو با خبرنگار گالري آنلاين، گفت: يکي از دانشکده هاي موسسات عالي برگزار کننده اين نمايشگاه بوده است. اين موضوع خوب است زيرا الان تعداد مدارسي که در زمينه آموزش هنر بصري کار مي کنند زياد شده است. تعداد زياد اين مدارس، سواد بصري اين جامعه را هم ارتقا مي دهد. کارهاي باارزش و خوبي در نمايشگاه جشنواره ديدم.

وي در ادامه بيان کرد: اهالي حوزه هنرهاي تجسمي يا نقاشي در نسل هاي پيش دست شان براي امرار معاش خود در جاهايي ديگر بند بود و از اين طريق زندگي خود را اداره مي کردند ولي الان خوشبختانه به نوعي مراجعيني براي داد و ستد آثار هنري وجود دارد. اکنون مي توان اين را اظهار کرد که نقاشان يا هنرمندان هنرهاي تجسمي ديگر علاقمندان خودش را دارد.

اين هنرمند پيشکسوت به نبود آگاهي رساني، نبود و يا کمبود نقد و نظر و بيان انتقادي نسبت به گستراندن اين هنرهاي تجسمي از طريق فهماندن به مردم اشاره کرد و گفت: چنانچه اين حوزه گسترده تر شود مسلما آگاهي مردم به اينکه بگرايند براي نگاه کردن به آثار و بالا ببرند سواد بصري خود را، بيشتر خواهد بود. در اين برهه رسانه هايي خواهند بود که انجام بدهد آنچه را که هنرمند مي گويد و برساند به مردم آنچه را که هنردوست مي خواهد.

پیمایش به بالا