مؤسسه هنرمندان پيشکسوت ادغام نمي‌شود

جلسه هيأت امناي مؤسسه هنرمندان پيشکسوت با حضور اعضاي هيأت امنا در معاونت امور هنري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي برگزار شد.

به گزارش گالري آنلاين به نقل از ايسنا به گفته روابط عمومي معاونت امور هنري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، در جلسه هيأت امناي مؤسسه هنرمندان پيشکسوت عنوان شد که ادغام مؤسسه با بنياد رودکي اصلاً مطرح نيست و اين موسسه ادغام نمي‌شود.

مؤسسه هنرمندان پيشکسوت ادغام نمي‌شود

همچنين در اين جلسه با حضور هيات مديره و مدير عامل موسسه هنرمندان پيشکسوت گزارش حسابرسي موسسه طبق اساسنامه بررسي شد و با تاکيد بر فراهم کردن زمينه انتقال تجربيات هنرمندان پيشکسوت به نسل جوان، بر برنامه ريزي برنامه هاي سال آينده موسسه تاکيد شد.

سيد مجتبي حسيني، معاون امور هنري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و رييس هيات امناي موسسه هنرمندان پيشکسوت در اين جلسه گفت: جلسات هيات امناي موسسه مطابق اساسنامه بايد برگزار شود و هيات امنا به معناي مجمع عمومي است که تصميمات آن طبق قانون اجرايي مي شود.

محمدمهدي احمدي، مشاور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي و مديرکل حوزه وزارتي در اين جلسه گفت: ضرورت دارد که در امور و مجموعه‌ها و مؤسسات هنري هم ضوابط و قواعد قانوني رعايت شود و هم روحيه فرهنگي، هنري هنرمندان مورد توجه قرار گيرد و اين دو در کنار هم مي‌تواند زمينه خدمات مؤثري را براي هنرمندان فراهم کند.

اين جلسه با حضور سيدمجتبي حسيني؛ معاون امور هنري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و رييس هيأت امناي مؤسسه هنرمندان پيشکسوت، عليرضا اسماعيلي؛ نماينده فرهنگستان هنر، رضا پورحسين؛ نماينده سازمان صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران، کوروش زارعي؛ نماينده سازمان تبليغات اسلامي، ابراهيم صادقي‌فر؛ نماينده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي، ، محمود فرهنگ؛ نماينده معاونت امور هنري به عنوان اعضاي هيات امناي مؤسسه و مهدي افضلي؛ دبير هيأت امنا و محمدمهدي احمدي؛ مشاور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، مديرکل حوزه وزارتي و نماينده وزير برگزار شد.

سيد عباس عظيمي، مدير عامل، حسن رياحي و محسن علي اکبري از اعضاي هيات مديره و همچنين بازرس قانوني و حسابرس مستقل موسسه و اعضاي کميته حسابرسي و امور مجامع معاونت امور هنري نيز در اين جلسه حضور داشتند.

پیمایش به بالا