آموزش هنر به کلان‌نگري نياز دارد

معاون امور هنري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در جلسه کميته راهبردي آموزش هاي مهارتي بيان کرد حوزه آموزش هنر به کلان نگري نياز دارد و هنرآموزان بايد با استانداردهاي حرفه اي، هنر بياموزند.

به گزارش گالري آنلاين به نقل از روابط عمومي معاونت امور هنري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، جلسه کميته راهبردي آموزش هاي مهارتي با حضور معاون امور هنري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و اعضاي کميته، صبح يکشنبه ۲۰ خرداد ماه در معاونت امور هنري برگزار شد.

سيدمجتبي حسيني معاون امور هنري و رييس کميته راهبردي آموزش هاي مهارتي در اين جلسه گفت: حوزه آموزش هنر به کلان نگري نياز دارد و جغرافياي انساني گسترده اي در حوزه آموزش هنر وجود دارد که لازم است مشخصه هاي آن مورد توجه قرار گيرد. امروز تعداد فراواني در آموزشگاه ها، مراکز آموزش مهارتي و دانشگاه ها به فراگيري هنر مي پردازند اما لازم است با نگاهي کلان، مسايل آموزش هنر و وضعيت اشتغال و بازار کار افرادي که هنر مي آموزند، بررسي شود.

معاون امور هنري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي افزود: ضرورت دارد دفتر آموزش و توسعه فعاليت هاي هنري با توجه کلان به موضوع آموزش هنر، جلسات کميته راهبردي آموزش مهارتي را تداوم بخشد تا درباره آموزش هنر و مسايل آزمون هاي مهارتي برنامه ريزي کند. همچنين ضرورت دارد بررسي شود افرادي که گواهينامه آزمون هاي مهارتي دريافت مي کنند تا چه ميزان در حوزه هنر فعال و شاغل مي شوند.  

حسيني همچنين بر توجه به استانداردهاي آموزش هنر تأکيد کرد و گفت: هنرآموزان بايد با استانداردهاي درست و حرفه اي، هنر بياموزند.

محمد اللهياري فومني مدير کل دفتر آموزش و توسعه فعاليت هاي فرهنگي هنري و دبير کميته راهبردي آموزش هاي مهارتي نيز در اين جلسه بيان کرد: آزمون هاي مهارتي در ۲ بخش آزمون هاي ادواري و جامع براساس آيين نامه برنامه ريزي و برگزار مي شود که دومين آزمون جامع و بيست و پنجمين آزمون ادواري استانداردهاي مهارتي کاردانش به صورت سراسري و همزمان در تمام استان هاي کشور، ۱۵ تيرماه امسال برگزار مي شود.

دبير کميته راهبردي آزمون هاي مهارتي تصريح کرد: تقويم آزمون هاي مهارتي سال ۹۷ مشخص شده است و به زودي تقويم آزمون هاي مهارتي سال ۹۸ هم تدوين مي شود. در اين دوره تلاش شد تا آزمون ها با نظم و برنامه ريزي مناسب تر برگزار شود و براي نخستين بار گواهينامه الکترونيکي براي پذيرفته شدگان آزمون هاي مهارتي هنر صادر و سعي مي شود فرآيند آزمون و رسيدگي به انتقادها در اين دوره آزمون تا پايان تيرماه به پايان برسد.

مدير کل دفتر آموزش و توسعه فعاليت هاي فرهنگي هنري با تأکيد بر ساماندهي آزمون هاي مهارتي هنر يادآور شد: جلسات و نشست هايي با وزارت آموزش و پرورش، سازمان فني و حرفه اي و بخش ها و نهادهاي مرتبط براي ساماندهي حوزه آموزش هنر و آموزش مهارتي برگزار مي شود و کميته راهبردي آزمون هاي مهارتي نيز با توجه به آيين نامه و حوزه هاي مرتبط با آموزش مهارتي جلساتي را خواهد داشت.

در اين جلسه قاسم خسروي مديرکل امور اداري و منابع انساني، لادن حيدري مديرکل دفتر حقوقي و امور مالکيت معنوي، مصطفي اشرف به نمايندگي از سيد مرتضي موسويان رييس مرکز فناوري و اطلاعات و رسانه هاي ديجيتال، علي غياثي ندوشن مديرکل هماهنگي امور استان ها، علي ترابي مديرکل دفتر موسيقي، شهرام کرمي مديرکل هنرهاي نمايشي، مهدي محمدي مشاور وزير عضو و دبير هيات رسيدگي به امور مراکز فرهنگي، مجيد ملانوروزي مديرکل دفتر هنرهاي تجسمي، مرتضي باقرنژاد مشاور اجرايي و رضا عمراني به نمايندگي از قاسم خورشيدي مشاور وزير و رييس حراست به عنوان اعضاي کميته راهبردي آموزش هاي مهارتي حضور داشتند.

پیمایش به بالا