برگزاري همايش “ديزاين و توسعه”

همايش "ديزاين و توسعه" با تمرکز بر تاثير اقتصادي ديزاين در تجارت و لزوم توجه برندهاي ايراني به اين موضوع 31 تير در وزارت "صنعت و معدن و تجارت" برگزار مي‌شود.

به گزارش گالري آنلاين به نقل از هنرآنلاين، اولين همايش "ديزاين و توسعه" با هدف پرداختن به اهميت ديزاين در صنعت و تجارت و تاکيد بر اينکه برندهاي ايراني در مقايسه با برندهاي موفق بين‌المللي عمدتا به ديزاين توجه نکرده‌اند، برپا مي‌شود.

بررسي امکان‌هاي توسعه از طريق ديزاين، تاثير اقتصادي ديزاين در برندهاي کشورهاي ديگر، بررسي سطوح مختلف Design Ladder و مرور چند پروژه ديزاين در کسب و کارهاي ايراني از محورهاي اين همايش هستند.

همچنين علي جوادي پويا اقتصاددان و فعال بين‌الملل توسعه متوازن، امين شيرکاني مديرعامل بيمه سينا و تورج صابري‌وند ديزاين استراتژيست از جمله سخنران‌هاي اين برنامه خواهند بود.

همايش "ديزاين و توسعه" به صورت رايگان برگزار مي‌شود. علاقه‌مندان براي شرکت در آن بايد فرم درخواست حضور را در وب‌سايت designvand.com تکميل کنند. از بين درخواست‌ها ۹۰ نفر انتخاب و به همايش دعوت خواهند شد.

اولين همايش ديزاين و توسعه (Design & Development) روز 31 تير ماه 97 با همکاري  وزرات "صنعت معدن و تجارت"، آکادمي "ديزاين‌وند" و موسسه "مطالعات خليج فارس" در سالن شهيد همت وزارت "صنعت معدن و تجارت" به نشاني بلوار کشاورز، خيابان نادري، جنب خيابان حجت ‌دوست برگزار مي‌شود.

پیمایش به بالا