
در سال ۱۹۸۶، اتحاديه بين المللي معماران (UIA) اولين دوشنبه ماه اکتبر را بصورت سالانه به عنوان روز جهاني معمار برگزيد. جالب است بدانيد که اين رويداد مصادف است با روز جهاني سکونت بشر، که به انتخاب سازمان ملل متحد انجام شده.
اتحاديه بين المللي معماران سعي دارد تا هر سال با انتخاب يک موضوع به عنوان محوري براي بازتاب جهاني، توجه جامعه حرفه اي و مردم را به مسائل شهر و مسکن جلب کند و امسال شعار "معماري… براي جهاني بهتر" را سرلوحه قرار داده.
نشست "معماري براي دنيايي بهتر" چهارشنبه 18 مهرماه در شهرکتاب فرشته برگزار مي شود.
به گزارش گالري آنلاين، اين نشست با حضور کوروش حاجيزاده، اميرحسين حاجيزاده و سامان سيار، ساعت 18 روز چهارشنبه 18 مهرماه در محل شهر کتاب فرشته برگزار مي شود و علاقه مندان جهت حضور در اين برنامه مي توانند به آدرس خيابان شريعتي نرسيده به پل صدر پلاك ١٦٧١ مراجعه نمايند.
