«فروغ علايي» عکاس ايراني رتبه اول را در بخش مجموعه عکس ورزشي در جايزه ورود پرس فوتو سال 2019 به خود اختصاص داد.
به گزارش گالري آنلاين، ايرنا به نقل از گاردين نوشت، علايي با مجموعهاي از عکسهاي تلاش زنان براي ورود به استاديوم فوتبال توانسته عنوان اول را کسب کند. همچنين «عنايت اسدي» ديگر عکاس ايراني در بخش موضوعات معاصر با عکس دو مهاجر افغان در مرزهاي ايران رتبه سوم در زيربخش تک عکس را به دست آورد.

بر اساس اين گزارش، عکس سال جايزه ورد پرس به عنوان مهم ترين عکس در اين جايزه، به عکس «دختر گريان در مرز» از «جان مور» عکاس آژانس گتي ايمج رسيده است. اين عکس دختري دوساله را در مرز مکزيک و آمريکا نشان ميدهد که مامور آمريکايي در حال بازرسي مادرش است و او گريه مي کند.
برترين مجموعه عکس سال نيز از مجموعه «کاروان مهاجران» انتخاب شده که «پيتر تن هوپن» عکاسي کرده و اقدام شماري از مهاجران آمريکايي را نشان ميدهد که در يک خودرو کارواني از مرکز آمريکا به سمت جنوب و مرکز اين کشور با مکزيک مي روند، اين اقدام با هدف مخالفت با سياست رئيس جمهوري آمريکا براي اخراج شمار قابل توجهي از مهاجران از اين کشور انجام شده است.
اين جايزه در بخشهاي ديگر شامل موضوعات معاصر، محيط زيست، اخبار کلي، پرتره، طبيعت، پروژه هاي درازمدت و اخبار لحظهاي نيز در دو زيربخش تک عکس و مجموعه عکس در هر زيربخش به سه نفر داده شده است.
جايزه ورود پرس فوتو توسط بنيادي به همين نام مستقر در آمستردام هلند از سال 1955 اهدا مي شود.
جوايز ورد پرس فوتو به بهترين عکس از عکاسان حرفهاي داده مي شود که بيشترين سهم را در ارتقاي ابعاد بصري رسانهها داشته باشند.
بر اساس اطلاعات پايگاه اطلاع رساني اين جايزه، همچنين در سال جاري بخشهاي ديگري به بخشهاي دورههاي پيشين افزوده شده که شامل مجموعه عکس سال و مجموعه تعاملي عکس سال است.
