به گزارش سرويس معماري گالري آنلاين به نقل از هنر آنلاين ،موزه ونگوگ در شهر آمستردام و محبوبترين موزه هلند با توجه به ميزان رشد بازديدکنندگان در سالهاي اخير مورد بازسازي قرار گرفته است.
نياز به توسعه و تغيير ساختمان نسبت به طرح اوليه ريتولد در سال 1973 و همچنين طرح کوروکاوا در سال 1999 طراحي امروز اين موزه معتبر هنري را شکل داده است.
طرح جديد شامل بررسي و تغيير تمام خطوط بيروني موزه و فرم بيضوي کوروکاوا در سال 1999 است. شرکت معماري کيشو کوروکاوا و همکاران که پيش از اين ورودي و سردر اين موزه را در سال 1999 طراحي و اجرا کرده بودند، مسئول گسترش و تغييرات جديد ورودي و سالن، همچنين گروه معماري هانس ون هيسويک مسئول طراحي و گسترش داخل موزه بودند.
در طراحي جديد لابي موزه گسترش يافته و يک فروشگاه در اين بخش تعبيه شده است. بهبود دسترسي، تدارکات مناسب و خلق فضاي بيشتر باعث شده تا بازديدکنندگان بهراحتي از موزه بهره لازم را ببرند. علاوه بر ويژگيهاي ياد شده، تغييرات مختصر در پلان موزه، شفافيت لازم براي ارتباط فضايي بين ساختمان اداري و فضاهاي فرهنگي را افزايش داده است.
