تنديس برنزي عربعلي شروه رونمايي شد / برگزيدگان سومين جايزه شروه معرفي شدند

در اين مراسم در ابتدا کليپي از بخش‌هاي مختلف جشنواره پخش شد و هنرمند نوجوان به نام آناهيتا به نقالي خروش کاوه پرداخت. پس از آن اردشير ميرمنگره از سازمان زيباسازي لزوم توجه به آثار ديوارنگاري و شهري عربعلي شروه را خاطر نشان کرد. در ادامه  مرضيه قره‌داغي همسر مرحوم شروه با اشاره به زندگي هنري او دربارة گسترش و ارتقا جايزه شروه صحبت‌هايي داشتند.

سپس  رضا هدايت و بابک اطميناني خاطراتي را از دوران کاري خود با شروه بازگو کردند. پس از سخنان جعفر نجيبي نيز از تنديس برنزي شروه ساختة نجيبي با حضور ترانه صادقيان، مرضيه قره‌داغي و بابک اطميناني پرده‌برداري شد. اجراي موسيقي و سخنان دکتر علي اميني، شاهنامه پژوه، آخرين بخش‌ها پيش از اهدا جوايز به برگزيدگان بودند.

در پايان با حضور بايک اطميناني، خسرو خسروي، رضا هدايت، جعفر نجيبي، منيژه صحي، ترانه صادقيان، معصومه مظفري و مرضيه قره‌داغي جوايز برگزيدگان بخش نقاشي و مجسمه‌سازي اهدا شد.

برگزيدگان سومين جايزه شروه

در بخش نقاشي هيئت داوران الهه فرمانيان، مهشيد قوچاني و آذين رستمي  را شايسته رتبه اول دانستند . همچنين از فرشيد لطفي و محمدرضا رهبر تقدير به عمل آمد.

در بخش مجسمه‌سازي رتبه نخست به محمد شيري، رتبه دوم به محمد عليزاده و رتبه سوم به اعظم حسين‌آبادي اهدا شد و از نگار نجيبي و الهام بلورچي نيز تقدير به عمل آمد.

پیمایش به بالا