مازني: هنرمندان تجسمي با وزير ارشاد ديدار مي‌کنند

به گزارش گالري آنلاين به نقل از هنرآنلاين، حجت‌الاسلام مازني که رياست کميته فرهنگ، هنر و رسانه کميسيون فرهنگي را نيز به عهده دارد در گفتگويي گفت:" کميسيون فرهنگي بنا به وظيفه اش، اتفاقات و چالش هاي همه هنرها را رصد مي کند و بدان ها توجه دارد، چندي پيش حواشي در رسانه ها بازتاب يافت که احساس کرديم هنرمندان تجسمي با نوعي سوتفاهم و دل نگراني هايي دست به گريبان اند، به همين دليل با اعضاي انجمن نقاشان و نمايندگان ديگر انجمن هاي تجسمي نشست و جلسه صميمانه مشترکي برگزار کرديم و در جريان درخواست‌ها و دغدغه‌هايشان قرار گرفتيم. "

مازني افزود:" به هنرمندان عزيز قول دادم ظرفيت هاي والا و کمبودهاي اين عرصه را از طريق وزير فرهنگ پيگيري نمايم که با توجه به تغيير دولت و جابجايي هاي صورت پذيرفته، اکنون درخواست‌ها و مسايل هنرمندان تجسمي به آقاي سيد عباس صالحي منتقل شد و قرار شد جلسه بعدي را با حضور ايشان برگزار کنيم که اين ديدار در اولين فرصت محقق خواهد شد."

نماينده مردم تهران، ري، شميرانات، اسلامشهر و پرديس در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينکه در اين نشست صميمي به انجمن‌هاي صنفي هنرهاي تجسمي قول دادم که پيگير مسائل و مشکلات آنان باشم، افزود: يکي از اقداماتي که اخيرا در اين راستا صورت گرفت و طي نامه‌اي به وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي اعلام شد، موضوع حضور انجمن‌هاي صنفي در شوراهاي راهبردي و برنامه‌ريزي وزارت فرهنگ ارشاد اسلامي است.

وي انگيزه و ظرفيت انجمن‌هاي صنفي به ويژه در حوزه هنرهاي تجسمي را بسيار بالا  و مفيد ارزيابي و بيان کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي مي‌تواند از اين ظرفيت در جهت برنامه‌ريزي‌هاي کلان خود و تنظيم اسناد بالادستي حوزه فرهنگ به خوبي بهره ببرد.

مازني درباره برگزاري جلسات مستمر با هنرمندان و طرح مشکلات آنان توضيح داد: اين سلسله نشست ها به يقين ادامه خواهد يافت، هم ما به ديدار جامعه هنري مي رويم و هم از دوستان دعوت خواهيم کرد تا به کميسيون فرهنگي تشريف بياورند، اما خوب مي دانم حاصل اين جلسات با اجرايي شدن درخواست‌هاي هنرمندان مي تواند طعم ديگري نزد جامعه هنري داشته باشد ما تلاش خود را خواهيم کرد; براي ما اصل  بر تعامل ميان مجلس، دولت و هنرمندان است تا اعتلا و پيشرفت هنر ايران سرعت يابد.

شايان ذکر است در ديدار مزبور هنرمندان در خصوص وضعيت موزه هنرهاي معاصر تهران از استهلاک ساختمان گرفته تا خطر آسيب به گنجينه و شکل مديريتي اين مجموعه استراتژيک و نيز بودجه ناچيز تجسمي، عدم تخصيص بودجه به انجمن هاي تجسمي، کم توجهي به اهميت رونق اقتصاد هنر و پتانسيل هاي هنر ايران در بازارهاي جهاني هنر مباحثي طرح شد.

پیمایش به بالا