
به گزارش گالري آنلاين به نقل از هنرآنلاين در اين دوره از جشنواره با توجه به اهميت موضوع محيط زيست و ارتباط آن با گسترش فرهنگ صلح در جهان توجه ويژهاي به اين مقوله و بحرانهاي مرتبط با موضوع محيط زيست از جمله کمبود آب صورت گرفته است.
نظر به اينکه ايران در حال حاضر با بحران کمبود آب مواجه است و اين مهم نگاهي همه جانبه را مي طلبد، توجه به اين موضوع يکي از رويکردهاي سومين دوره جشنواره هنر براي صلح خواهد بود و به دليل رسا بودن پيام هاي گرافيکي تصميم بر آن شد تا آب و بحران کمبود آب به عنوان موضوع اصلي بخش پوسترهاي گرافيک سومين دوره جشنواره هنر براي صلح اعلام شود که اين موضوع با استقبال خوبي از سوي طراحان گرافيک همراه شد و در اين دوره از جشنواره بيش از 30 پوستر گرافيکي با اين موضوع به نمايش در خواهد آمد.
دبيرخانه جشنواره هنر براي صلح اميدوار است بتواند نقشي کوچک در کمک به حل اين بحران داشته باشد و اين پوسترها مورد توجه مخاطبان و مسئولين قرار گيرد.
گفتني است سومين دوره جشنواره هنر براي صلح روز جمعه 20 شهريورماه افتتاح و تا 30 شهريور ماه در فرهنگسراي نياوران ادامه خواهد داشت.
