معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه تهران با همكاري حفاظت ايكوم ايران و نشريه تنديس همزمان با روز جهاني موزهها سميناري مجازي (آنلاين) در خصوص تحليل سبك هنري و مجموعه آثار استاد فتح الله عباد و گزارش حفاظت و مرمت آنها برگزار مي نمايد.

به گزارش گالري آنلاين به نقل از تنديس، اين نشست مجازي در راستاي فعاليت هاي پسا كروناي موزه ها و با توجه به شعار جهاني موزه ها در سال ٢٠٢٠ با عنوان " موزه ها براي برابري: تنوع و فراگيري" در روز دوشنبه ٢٩ ارديبهشت ماه ١٣٩٩، همزمان با روز جهاني موزه ها به صورت آنلاين از ساعت ١١ در صفحه اينستاگرام باغ موزه نگارستان برگزار خواهد شد.
اين سلسله گفتگو با رويكردهاي " گزارش حفاظت و مرمت تابلو نقاشي هاي استاد فتح الله عباد" با سخنراني فتح الله نيازي (سرپرست كارگروه مرمت آثار اين استاد)، " تحليل و بررسي سبك هنري فتح الله عباد" با سخنراني محمدحسن حامدي (پژوهشگر و مدير مسئول مجله تنديس) و رونمايي آنلاين از سه اثر اين استاد با عنوان "سفير ايران- فرخ خان امين الدوله -در دربار ناپلئون سوم" به همراه تحليل اين واقعه تاريخي و مروري بر زندگي فرخ خان امين الدوله با سخنراني زينب حقي مقدم (پژوهشگر و مدير داخلي مجموعه باغ موزه نگارستان) برگزار خواهد گرديد.
استاد فتح الله عباد دانش آموخته مدرسه صنايع مستظرفه و شاگرد استاد كمال الملك، دكتري رشته زيباشناسي هنري و دانشيار باستان شناسي دانشسراي عالي و دانشكده هنرهاي زيبا و از اساتيد به نام دانشگاه تهران بود.
مرحوم استاد فتحالله عباد در طول عمر هنري خود خالق آثار ارزشمند و هنري بوده که بالغ بر ۳۰ تابلو نفيس از اين هنرمند در گنجينهي پرديس هنرهاي زيباي دانشگاه تهران موجود ميباشد. برخي از اين آثار بعد از گذشت چند سال به مجموعه باغموزه نگارستان جهت مرمت، نگهداري و نمايش منتقل شده است.
