پيش بيني ۴۰ ميليون دلاري براي اثر ونگوگ

نقاشي پر نقش و نگار ون گوگ از چشم انداز درختان زيتون و سرو با پيش بيني قيمت 40 ميليون دلار در Christie’s نيويورک به حراج گذاشته خواهد شد.

به گزارش گالري آنلاين به نقل از  artnewspaper، نقاشي ونسان ونگوگ از چشم‌انداز درختان زيتون و سرو هاي بلند قامت در زير نور آفتاب نيمروزي، اول نوامبر در Christie’s نيويورک به حراج گذاشته خواهد شد. اگر چه ارزش اين تابلو بطور رسمي اعلام نشده است اما انتظار مي‌رود در حدود ۴۰ ميليون دلار به فروش برسد که بدين ترتيب در زمره يکي از گران‌ترين تابلوهاي ونگوک در سال‌هاي اخير قرار خواهد گرفت.  

ون‌گوگ تابلوي "کلبه‌هاي چوبي در ميان درختان زيتون و سرو " را در اکتبر 1889 و در آسايشگاه رواني نزديک Saint-Rémy-de-Provence به پايان رساند. عجيب آنکه تصور مي شود که ونگوک فقط يک ماه پيش از اتمام اين منظره رويايي و آرامش‌بخش چند حمله شديد رواني را پشت سر گذاشته باشد.

ونسان در جولاي 1889 که در خارج از آسايشگاه سرگرم کار بود تلاش کرده بود خود را با خوردن رنگ مسموم کند. در سپتامبر همان سال توانست نقاشي را از سر گيرد.  

ماه اکتبر بار ديگر به او اجازه داده شد در بيرون از آسايشگاه، در دامنه کوه Les Alpilles کار کند و همانجا بود که کلبه‌هاي چوبي يک کشاورز محلي توجهش را جلب کرد که درختان زيتون و سروهاي بلندقامت آن ها را احاطه کرده بودند. منظره Provence براي ونسان که اهل شمال اروپا بود الهام بخش اين اثر شد.

پیمایش به بالا