بهاي بليت سينما‌هاي شهرداري تهران کاهش يافت

مجيد اکبرشاهي مديرعامل موسسه تصوير شهر از اجراي طرح کاهش قيمت بليت در سينما‌هاي موسسه تصوير شهر از اول تابستان خبر داد.

به گزارش گالري آنلاين به نقل از خبرگزاري صداوسيما؛ مديرعامل موسسه تصوير شهر با اعلام اجراي طرح تابستانه در سينما‌هاي شهرداري تهران گفت: از آنجايي که تامين رفاه و آسايش شهروندان از اصلي‌ترين وظايف شهرداري تهران است، بر آن شديم تا در برخي روز‌ها و ساعات بهاي بليت را در سينما‌ها کاهش دهيم.

اکبرشاهي درباره جزئيات بيشتر اين طرح و قيمت بليت سينما‌هاي زيرمجموعه گفت: سه روز ابتداي هفته (شنبه، يکشنبه و دوشنبه) بليت در پرديس‌هاي سينمايي «ملت»، «تماشا» و «راگا» تا ساعت ۱۹ به صورت نيم بها و از ساعت ۱۹ به بعد براي تمامي فيلم‌ها در پرديس ملت از ۴۵ هزار تومان به ۳۵ هزار تومان و در پرديس‌هاي راگا و تماشا از ۳۵ هزار تومان به ۲۵ هزار تومان کاهش مي‌يابد.

وي افزود: اين طرح از ابتداي تيرماه ۱۴۰۱ در سينما‌هاي زيرمجموعه اجرا مي‌شود و در ديگر روز‌هاي هفته نيز طبق روال گذشته بها بليت در روز‌هاي سه شنبه به صورت کامل نيم بها و سه روز پاياني هفته (چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه) به صورت تمام بها براي شهروندان ارائه مي‌شود.

مديرعامل موسسه تصوير شهر گفت: از ابتداي سال جاري نيز تصميم گرفتيم که قيمت بليت سينما در پرديس سينمايي رازي واقع در منطقه ۱۱ شهرداري تهران که از سينما‌هاي زيرمجموعه اين موسسه است را افزايش ندهيم و اين سينما همانند سال گذشته در تمام ايام هفته بليت را با بها ۱۵ هزار تومان به مخاطبان ارائه مي‌دهد.

مجيد اکبرشاهي اظهار اميدواري کرد که با اجراي اين طرح استقبال مخاطبان از فيلم‌ها افزايش داشته باشد و رونق به سالن‌هاي سينما بازگردد.

پرديس سينما گالري ملت واقع در بزرگراه نيايش، جنب بوستان ملت با ۱۲ سالن نمايش، پرديس سينمايي راگا در منطقه شهر ري و تماشا در منطقه يافت آباد هر کدام با ۳ سالن نمايش و رازي در ميدان گمرک با ۲ سالن نمايش ميزبان شهروندان و مخاطبان سينماست.

علاقمندان مي‌توانند براي ديدن برنامه نمايش فيلم‌ها و رزرو بليت در سينماهاي ياد شده به سامانه‌هاي آنلاين بليت فروشي سينماتيکت، گيشه 7 و ايران تيک مراجعه کنند.

پیمایش به بالا