معترضان تصوير مادر و کودک غزه‌اي را روي نقاشي پيکاسو چسباندند

فعالان تصوير «مادر و کودک» پيکاسو را با عکس مادر و کودکي غزه‌اي پوشاندند.

به گزارش گالري آنلاين، دو معترض عکس يک مادر و کودک فلسطيني را بر روي شيشه محافظ نقاشي «مادري» (La Maternité) اثر پابلو پيکاسو که در سال ۱۹۰۱ خلق شده، در گالري ملي لندن چسباندند. هدف آن‌ها جلب توجه به خطراتي بود که خانواده‌هاي غزه با آن مواجه هستند.

پس از چسباندن تصوير، «جاي هلاي»، کارمند ۲۳ ساله خدمات بهداشت ملي، و «ماندي-مالاکي روزنفلد»، دانشجوي ۲۱ ساله، رنگ قرمز را بر کف گالري ريختند و سپس دستگير شدند. ويديويي که در صفحه «Youth Demand X» منتشر شده، روزنفلد را در حال نشستن مقابل لکه‌هاي شبيه به خون نشان مي‌دهد، او به جمعيت مي‌گويد: «تمام ماليات‌هاي شما براي کشتن خانواده‌هاي غزه استفاده مي‌شود. آن‌ها مي‌گويند اين کار به نام يهوديان است، اما اين هيچ ارتباطي به ما ندارد.»

موزه به «آرت ريويو» تأييد کرد که هيچ آسيبي به آثار ديگر موجود در اتاق وارد نشده است. (گالري ملي به درخواست «ARTnews» براي اظهارنظر فوري پاسخ نداد.)

هلاي و روزنفلد عضو گروه «Youth Demand»، شاخه دانشجويي گروه «Just Stop Oil» هستند که بر تغييرات آب‌وهوايي تمرکز دارد و طي چند سال گذشته با تظاهرات جلب‌توجه‌کننده در موسسات هنري بريتانيا، شناخته شده‌اند. روش‌هاي اين گروه شامل حمله به آثار معروف – مانند ريختن سوپ يا چسباندن خود به قاب‌ها – است که بدون ايجاد آسيب دائمي به آثار، توجه را به اهدافشان جلب مي‌کند.

در ويديويي که در صفحه اينستاگرام «Youth Demand» منتشر شده، يک نگهبان امنيتي ديده مي‌شود که عکس را از روي شيشه مي‌کند. سپس فعالان توسط نيروهاي امنيتي از نقاشي دور شده و بازداشت مي‌شوند. هلاي در حالي که به ديوار گالري تکيه داده، به دوربين صحبت مي‌کند.

هلاي مي‌گويد: «دولت بريتانيا در نسل‌کشي همدست است. کودکان در غزه در حال مرگ هستند. آن‌ها بدون بي‌حسي جراحي مي‌شوند. زنان بدون مراقبت‌هاي پزشکي زايمان مي‌کنند. دولت ما همدست است. ۸۷ درصد مردم از تحريم تسليحاتي اسرائيل حمايت مي‌کنند، اما دولت همچنان به تأمين تسليحات ادامه مي‌دهد.»

گروه «Youth Demand» خواستار تحريم تسليحاتي دوطرفه عليه اسرائيل و پايان دادن به تمام مجوزهاي نفت و گاز از سال ۲۰۲۱ است. بيانيه‌اي از اين گروه که در شبکه‌هاي اجتماعي منتشر شده، اعلام کرده است که از ۱۱ نوامبر بايد منتظر اختلالات بيشتري در ديگر شهرها بود.

پیمایش به بالا