اثر هنري که با قوطي‌هاي آبجو اشتباه گرفته شد

موزه‌اي در هلند اثري هنري را که شامل دو قوطي خالي آبجو بود، پس از اينکه يکي از کارکنان آن را به اشتباه به عنوان زباله دور انداخت، دوباره از سطل زباله بيرون آورد.

به گزارش گالري آنلاين، اثر «تمام لحظات خوبي که با هم گذرانديم» توسط هنرمند فرانسوي «الکساندر لاوه» شامل دو قوطي آبجوي فرورفته بود که بر روي زمين نمايش داده شده بودند. اين اثر در داخل آسانسور موزه به نمايش گذاشته شده بود و گويي کارگران ساختماني آن را جا گذاشته‌اند.

با اين حال، بررسي دقيق‌تر نشان داد که اين قوطي‌هاي فرورفته با دقت و با رنگ اکريليک دست‌ساز شده‌اند، همان‌طور که موزه LAM در ليسه اعلام کرد.

اما يک تکنسين آسانسور تصور کرد که اين اثر هنري صرفاً زباله‌هاي باقي‌مانده از بازديدکنندگان بي‌دقت است و آن را به سطل زباله انداخت.

پس از آن که يکي از کيوريتورها متوجه شد اين اثر هنري ناپديد شده، کارکنان موزه مأمور شدند تا آن را جستجو کنند. موزه در وب‌سايت خود اعلام کرد که در نهايت اين اثر درون يک کيسه زباله پيدا شد و «به‌طرز معجزه‌آسايي هر دو قوطي سالم بودند.»

قوطي‌ها تميز شدند و در ورودي موزه قرار گرفتند.

با وجود اين اشتباه، موزه اعلام کرد که هيچ ناراحتي نسبت به تکنسين آسانسور که اين اشتباه را مرتکب شده ندارد. او به‌جاي فردي که با ساختمان و نمايشگاه‌هاي آن آشنا بود، به‌طور موقت مشغول به کار بود.

مدير موزه «سيتسکه ون زانتن» گفت: «موضوع مجموعه ما غذا و مصرف است. هنر ما بازديدکنندگان را تشويق مي‌کند تا به اشياء روزمره از ديدي تازه بنگرند. با نمايش آثار هنري در مکان‌هاي غيرمنتظره، اين تجربه را تقويت مي‌کنيم و بازديدکنندگان را هوشيار نگه مي‌داريم.»

پیمایش به بالا