اين نمايشگاه طي هفته ي اخير آغاز و تا 7 ژانويه 2017 ادامه خواهد داشت .
به گزارش گالري آنلاين، موسس Pace گالري نيويورک، آقاي آرنه گليمچر پنج سال است که در تلاش است نمايشگاهي از آثار اين هنرمند که در حال حاضر در قيد حيات نيست برگزار کند وي اين هنرمند را در اواسط دهه ي 60 توسط معرفي يک دوست مشترک شناخت ، پس از آن اين رفاقت پايدار بود.
گليمچر بسيار تلاش ميکرد تا آثار اين هنرمند را از خريد موزه هايي مثل موزه ي ملي واشنگتن و نيز مجموعه داران خاص حفظ کند .

گليمچر مي گويد : من وقتي روتکو را شناختم بسيار او را دانا ديدم و هر بار نيز ملاقاتش ميکردم بيشتر از اين که حرف بزنم به سخنانش گوش فرا ميدادم .
او نقاشي هايي از نقاشي هاي ديواري دوره ي 1960 دارد که در يکي از آنها که عنواني ندارد تلاش بر شرح بخش ششم نقاشي هاي ديواري کرده است.آثار وي با کاربرد سايه روشن درحقيقت عمق خود را با گم شدن در زمان بروز ميدهند.
اين 22 اثر که در اندازه هاي مختلف با روش هاي گوناگون کار شده اند در واقع از موزه ها ، گالري ها، مجموعه داران و حتي چند عدد از آنها از فرزندان روتکو به امانت گرفته شده اند .
به عقيده ي گلميچر مردم اين هنرمند را مثل بعد از ظهري آفتابي ميبينند در حالي که در کارهاي سايه روشن همچون شبي درخشان و خارق العاده است .
