پنجمين دوسالانه مجسمه‌هاي شهري افتتاح مي‌شود

پنجمين دوسالانه مجسمه‌هاي شهري به همت سازمان زيباسازي شهر تهران ۱۸ آبان‌ماه در موسسه صباي فرهنگستان هنر افتتاح مي‌شود.

به گزارش گالري آنلاين، به نقل از روابط عمومي سازمان زيباسازي شهر تهران، پنجمين دوسالانه مجسمه‌هاي شهري تهران در چهار بخش رقابتي، مدعوين، ياد و مروري بر چهار دوره دوسالانه‌هاي شهري، سه‌شنبه ۱۸ آبان ماه در موسسه فرهنگي هنري صبا فرهنگستان هنر گشايش مي‌يابد.

در اين دوره ۸۱ اثر در بخش اصلي و رقابتي دوسالانه پنجم که از سوي هيات انتخاب اين رويداد هنري، متشکل از مرتضي نعمت‌اللهي، کوروش گلناري، عباس اکبري، سهند حساميان و هليا دارابي ارزيابي شده است، به نمايش در خواهد آمد.

همچنين در بخش مدعوين آثاري از هنرمندان پيشکسوت و شناخته شده مجسمه‌سازي کشور در معرض ديد علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت و در بخش «ياد» آثاري از مجسمه‌سازان فقيد کشور در معرض ديد هنردوستان قرار خواهد گرفت.

بخش مروري بر آثار چهار دوره گذشته دوسالانه مجسمه شهري از ديگر بخش‌هاي اين رويداد هنري است که از ۱۸ آبان تا ۵ دي‌ماه در نگارخانه خيال موسسه فرهنگي هنري صبا ميزبان علاقمندان به هنر است.

پنجمين دوسالانه مجسمه‌هاي شهري تهران به دبيري سيدمجتبي موسوي ۱۸ آبان ماه از ساعت ۱۷:۳۰ در موسسه صبا فرهنگستان هنر افتتاح مي‌شود.

پیمایش به بالا