به گزارش گالري آنلاين به نقل از ايرنا، غلامحسين اميرخاني در اين مراسم که عصر سه شنبه برگزار شد در سخنان خير مقدم به سفير کره جنوبي افزود: اگرچه اين نمايشگاه هاي مشترک (عکس و خوشنويسي) نخستين همکاري فرهنگي-هنري ميان ايران و کره جنوبي است اما ما دوستان نزديک به يکديگر هستيم در جهان بيني ما مشترکات عميقي ديده مي شود که به اين نزديک بودن واقعيت مي بخشد.
وي يادآور شد: سابقه ديرينه ارتباط فرهنگي ما با ملت هاي هم قاره خودمان از قبل از به وجود آمدن جاده ابريشم برقرار بوده است و همانطور که مي دانيم فرهنگ، هنر، زبان و هر گونه از آيين هايي که موجوديت انسان را تعريف مي کنند، در شرقِ عالم وجوهات مشترک بسياري دارند؛ و از آنجايي که مناسبات فرهنگي حد و مرز و زمان و مکان نمي شناسند، اين ارتباطات تأثير خود را گذاشته است.
اين هنرمند ادامه داد: خوشحالم اين بار يک سفير براي فعاليت فرهنگي به کشور ما آمده است؛ چرا که در بيشتر موارد «سفير» به عنوان اعتبارنامه «در عالم سياست» هر کشور شناخته مي شود، اما اکنون اين اعتبارنامه يک نسخه فرهنگي و هنري است.
اميرخاني گفت: اميدوارم که اين نگاه و اين شيوه عالم گير شود؛ و مقدمه اي براي بهتر شدن ارتباطات مردم و نظام هاي سياسي دنيا شود طوري که تمام اتکاي خود را روي مسائل اقتصادي و سياسي نگذارند.
وي ادامه داد: اميدوارم تنها منافع ويژه خود را محور سياستگزاري قرار ندهند، بلکه دنيا را به عنوان يک خانواده نگاه کنند. چرا که در اين صورت بسياري از مشکلاتي که امروز در چهار گوشه عالم دامنگير انسان شده، حل مي شود. انساني که هدف خود را در ميانه اين غوغا گم کرده مي بيند.
استاد نامي خوشنويسي ، فعاليت هاي انجمن خوشنويسان ايران را براي سفير کره جنوبي تشريح کرد.
نمايشگاه خوشنويسي مشترک ايران و کره جنوبي از ساعت 13 تا 20 در نگارخانه پاييز خانه هنرمندان ايران تا نوزدهم مهرماه ميزبان علاقه مندان است.
