گزيده‌اي از نقاشي‌هاي «ناصر اويسي» رونمايي مي‌شود

به گزارش گالري آنلاين ، کتاب گزيده آثار ناصر اويسي در ۱۶۳ صفحه و شامل آثار متنوعي از اين هنرمند سرشناس ايراني مقيم آمريکا از سوي خانه فرهنگ و هنر گويا و با مقدمه‌اي از مسعود اويسي منتشر شده است.

ناصر اويسي از سال ۱۹۵۰ تا کنون نمايشگاه‌هاي بسياري در سراسر جهان برگزار کرده که از جمله‌ي آن‌ها مي‌توان به نمايشگاه‌هاي دو نفره‌اش با سالوادور دالي، پيکاسو، دابفت، فليکس و شاگال اشاره کرد. او همچنين جوايز متعددي را از دوسالانه‌ها و نمايشگاه‌هاي بين‌المللي کسب کرده است. آثار او در موزه‌هاي آتن، بارسلونا، بلگراد، بروکسل، رم، تهران، مادريد، نيويورک، پاريس، لندن، زوريخ، برلين و چند شهر ديگر نگهداري مي‌شود.

مشخصه آثار اويسي، زنان زيباروي برگرفته از خورشيد خانم ايراني و اسب‌هاي نيرومند و در حال حرکت و رنگ‌هاي درخشان است.

جوليو کارلو ارگان – هنرشناس معروف ايتاليايي – درباره نقاشي‌هاي اويسي گفته است: سبک نقاشي اويسي شعرگونه است و آن را در حد فاصل نقاشي و خط معلق نگه مي‌دارد.

کتاب گزيده آثار ناصر اويسي دومين کتاب اين هنرمند است که پس از انقلاب اسلامي در ايران به چاپ رسيده است. رونمايي اين کتاب ۱۶ مهرماه ساعت ۱۶ با حضور هنرمندان شاخص حوزه‌هاي مختلف برگزار خواهد شد.

همچنين نمايشگاه آثار ناصر اويسي از ۱۶ تا ۲۶ مهر در آرت‌سنتر به نشاني بلوار اندرزگو، خيابان سليمي شمالي، شماره ۱۴۵ برپا خواهد بود و علاقه‌مندان مي‌توانند براي ديدن آثار هر روز از ساعت ۱۲ تا ۲۱ به اين مجموعه مراجعه کنند.

پیمایش به بالا