به گزارش گالري آنلاين به نقل از ايسنا، در اين کنفرانس اساتيد داخلي و خارجي از کشورهاي آمريکا، انگليس ،آلمان، ژاپن، مالزي و هنگ کنگ شرکت ميکنند.
کنفرانس و کارگاه بين المللي مستند نگاري تحليلي درحوزه ميراث فرهنگي با هدف آموزش کارشناسان و متخصصان حوزه مستند نگاري و ارائه دست آوردهاي نوين دراين زمينه به مدت 4 روز از 3 تا 6 اسفندماه سالجاري در پژوهشگاه ميراث فرهنگي و گردشگري برگزار ميشود.
به گزارش روابط عمومي پژوهشگاه ميراث فرهنگي وگردشگري، لابراتوارمستندسازي و تصويرگري تحليلي يکي از بخشهاي فعال در حوزه مستندنگاري در دانشگاه کيوتو ژاپن به رياست علي اکتسابي است که پيش از اين پروژههاي مستندنگاري فراواني در زمينه ميراث تاريخي در ژاپن، فيليپين، کره، چين و … را انجام داده است.
براساس تفاهم نامه امضا شده بين پزوهشگاه ميراث فرهنگي و گردشگري و دانشگاه کيوتو ژاپن تا کنون تصويربرداري تحليلي از قاليهاي دوره صفوي موزهي «فرش ايران» و آثار نفيس موزه دوران اسلامي انجام شده است.
