
موزه گالري ديدي از 24 اسفند ماه ميزبان نمايشگاهي از آثار بهرام دبيري، محمود زندهرودي (زنده) و عينالدين صادقزاده شده و تا پايان فروردين ماه اين نمايشگاه ادامه خواهد داشت.
به گزارش گالري آنلاين، در اين نمايشگاه محمود زنده رودي (زنده) هنرمند ايراني مقيم فرانسه دوازده جامه حرز با عنوان کلي "لباس طلسم شکن" به نمايش در آورده است. زندهرودي اين بار به باورهاي گذشتگان پرداخته و با استفاده از تکنيکهاي سبک سقاخانه از جمله شيوه مهر زدن، کليشه، حکاکي، خطاطي و بازي با اعداد، جامههاي طلسم شکني به وجود آورده که عرصه يک جستجوي هنرمندانه و صنعتگرانه در امکانات بيان تجسمي است و آميختهاي از نقشهاي بومي، ملي، مذهبي، محلي و نمادين ايراني.

مجموعه فرهنگي، هنري ديدي ارديبهشت ماه سال 1395 با سرمايهگذاري بخش خصوصي و مديريت علي توسلي، مجموعهدار، در شهرستان نور استان مازندران افتتاح شد. موزه و مجموعه بزرگ "ديدي" که شامل خانه کتاب، مرکز خريد، کافيشاپ و رستوران است، اکنون با نگهداري مجموعهاي بيش از هزار و ٨٠٠ اثر ارزشمند هنرمندان معاصر ايران، موزهاي شاخص در کشور محسوب ميشود.
علاقهمندان ميتوانند تا 31 فروردين 97 هر روز از ساعت ١٠ صبح تا ١١ شب از اين آثار در مجتمع فرهنگي- هنري ديدي، به نشاني کيلومتر ٩ جاده محمودآباد- نور، ايزدشهر ديدن کنند.
















