
مديرعامل صندوق اعتباري هنر از ارائه خدمات رفاهي به اهالي فرهنگ، هنر و رسانه در آينده نزديک خبر داد.
به گزارش گالري آنلاين به نقل از روابط عمومي صندوق اعتباري هنر، سيد حسين سيد زاده، مديرعامل صندوق اعتباري هنر بدنبال اعزام هنرمندان، نويسندگان و روزنامه نگاران آسيب ديده از زلزله سال گذشته غرب کشور به مشهد مقدس گفت: صندوق اعتباري هنر به عنوان مهم ترين نهاد حمايتي از جامعه فرهنگي و هنري کشور در نظر دارد در کنار خدمات حمايتي خود سرفصل جديدي را به امور رفاهي اختصاص دهد.
سيد زاده افزود: در سال گذشته نيز به منظور ايجاد زمينه براي رفاه حال اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه و استفاده بهينه از ظرفيت هاي مراکز اقامتي و پذيرايي ارزان براي اعضاء صندوق با شرکت ملي سفر کارت تفاهم نامه همکاري منعقد کرد که خوشبختانه با استقبال خوب اعضاء صندوق روبه رو شد.
ايشان با اشاره به اعزام 52 نفر از هنرمندان مناطق زلزله زده سرپل ذهاب به مشهد مقدس گفت: بعد از زلزله مهيب آبان ماه سال گذشته و مشکلات عديده هموطنان آسيب ديده از زلزله، طي دو سفر به اين منطقه از نزديک در جريان مسائل و مشکلات اهالي فرهنگ، هنر ور سانه قرار گرفتيم وبر اين اساس تسهيل و تسريع در ارائه خدمات به اهالي فرهنگ، هنر و رسانه سرپل ذهاب در دستور کار قرار گرفت. تاکنون160 نفر از خدمات بيمه تامين اجتماعي و 330 نفر از هنرمندان، نويسندگان و روزنامه نگاران آسيب ديده از زلزله و افراد تحت تکفلشان به طوررايگان از بيمه درمان تکميلي برخوردار شدند.
سيدزاده در ادامه افزود: با توجه به تألمات روحي و رواني اهالي فرهنگ، هنر ور سانه سرپل ذهاب کاروان زيارتي متشکل از 90 نفر از هنرمندان، نويسندگان و روزنامه نگاران آسيب ديده از زلزله و خانواده آنها به مدت 6 روز به مشهد مقدس اعزام شدند.
ايشان در پايان افزود: با تدوين برنامه ها و سياست هاي جديد اميدواريم در کنار گسترش کيفي و کمي خدمات حمايتي خود با ارائه خدمات رفاهي موجباب آرامش و نشاط فعالان فرهنگي و هنري کشور خصوصاً در نقاط کم برخوردار را فراهم آوريم.
