پيام همراهي انجمن پيشکسوتان مطبوعات با احمدرضا دالوند

انجمن پيشکسوتان‌ مطبوعات با انتشار پيامي، ضمن آرزوي بهبود و سلامتي براي احمدرضا دالوند، از همه نهادهاي صنفي مطبوعاتي و هنري خواست که در کنار اين هنرمند و فعال رسانه‌اي قرار بگيرند.

پيام انجمن پيشکسوتان مطبوعات براي احمدرضا دالوند به شرح زير است:

«احمدرضا دالوند، تصويرساز، گرافيست، منتقد و مدير پيشکسوت هنري مطبوعات به دليل عارضه قلبي و ديابتي در بيمارستان سينا بستري شده است.
 اين هنرمند گرانقدر که مدتي است با بيماري ديابت دست به گريبان است و به همين دليل اخيرا پايش زخم شده است، به توصيه پزشکان بايد پايش از مچ قطع مي‌شد. اما  به گفته‌ي استاد دالوند با تلاش و همت پزشکان و مسئولين در حال حاضر جاي نگراني نيست. گرچه در اين روزهاي سخت و دلگير مسئولان فرهنگي کشور و هنرمندان و همکاران مطبوعاتي از  اين هنرمند برجسته  دلجويي کرده‌اند، به عيادتش رفته‌اند و براي خدمت به دالوند عزيز تلاش کرده‌اند اما شايسته است که همه‌ي نهادهاي صنفي مطبوعاتي و هنري، دست در دست هم‌، در کنار او قرار گيرند تا قادر باشد با روحيه‌اي بهتر اين روزهاي دشوار را سپري کند.»

همچنين به گفته‌ي رضا قوي فکر، نايب رييس و سخنگوي انجمن پيشکسوتان‌مطبوعات، اعضاي هيات مديره اين انجمن ضمن آرزوي بهبودي براي احمدرضا دالوند گرامي، بعد از ظهر شنبه (۱۲ آبان ماه) ۹۷ در بيمارستان سينا حاضر شدند و از وي عيادت کردند.

در اين ديدار احمدرضا دالوند از تمامي همکاران مطبوعاتي که اين روزها او را تنها نگذاشته‌اند، تشکر کرد.

همچنين انجمن پيشکسوتان مطبوعات با تشکيل جلسه‌اي فوق العاده اعلام کرد که از هيچ تلاش و کوششي براي ياري‌رساني به اين هنرمند ارزشمند، دريغ نخواهد کرد.

پیمایش به بالا