 وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: در حال حاضر که با شما صحبت ميکنم، موضوع ارسال آثار گنجينه موزه هنرهاي معاصر به اروپا در مسير کارشناسي معاونت حقوقي و کميسيون سياسي – امنيتي دولت قرار دارد.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: در حال حاضر که با شما صحبت ميکنم، موضوع ارسال آثار گنجينه موزه هنرهاي معاصر به اروپا در مسير کارشناسي معاونت حقوقي و کميسيون سياسي – امنيتي دولت قرار دارد.
سيدرضا صالحي اميري در پاسخ به پرسش ايسنا درباره وضعيت ارسال آثار گنجينه موزه هنرهاي معاصر به اروپا، اظهار کرد: با توجه به نگرانيهايي که به لحاظ حقوقي در اين زمينه وجود داشت، قرار شد اين موضوع در کميسيون حقوقي و سياسي، امنيتي دولت بهصورت دقيقتر بررسي شود و در نهايت، با تصميم کارشناسي قويتري به صحن دولت بيايد و کارشناسي شود.
او گفت: در حال حاضر که با شما صحبت ميکنم، موضوع ارسال آثار گنجينه موزه هنرهاي معاصر به اروپا در مسير کارشناسي معاونت حقوقي و کميسيون سياسي – امنيتي دولت قرار دارد تا در نهايت به صحن دولت بيايد و کارشناسي شود.
وزير ارشاد که ۲۷ فروردينماه در حاشيه برگزاري مراسم تجليل از هنرمندان پيشکسوت در «باغ زيبا» صحبت ميکرد، درباره سازمان صنفي نظام هنري نيز توضيح داد: يکي از سياستهاي قطعي رييسجمهور در ابتداي شروع به کار دولت، توجه جدي به امر توليگري و کاهش تصديگري است. بناي ما در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي اين است که کل امور تصديگري را بهتدريج به صنف و نهادهاي اين حوزه واگذار کنيم.
صالحي اميري ادامه داد: ما تا به حال در اين زمينه، قدمهايي را برداشتهايم، مثلا در حوزه کتاب، نمايشگاه کتاب را به صنف نشر واگذار کرديم. در حوزه سينما، بخشي از فعاليتهاي اين حوزه را به خانه سينما و برنامههاي حوزه موسيقي را به خانه موسيقي واگذار کرديم. در حوزه مطبوعات نيز طرح سازمان نظام رسانهاي در کميسيون فرهنگي تصويب شده و در نوبت دولت است تا به مجلس برود. در حوزه هنر نيز با اصحاب هنر توافق کرديم تا سازمان نظام هنري را داشته باشيم.
وي اظهار کرد: طرح پيشنويس اين موضوع قرار است توسط خانه سينما، خانه موسيقي و خانه تئاتر آماده شود تا در کميسيون فرهنگي دولت آن را تصويب کنيم و مراحل قانوني آن طي شود. آنچه ما در سال ۹۲ قول داده بوديم، امروز شاهد اجراي بخشي از آنها هستيم.
وي تأکيد کرد: سازمان نظام رسانهاي را پيش از دولت، به مجلس ميفرستيم و سازمان نظام هنر را نيز حتما سعي ميکنيم تا پايان دولت به مجلس بفرستيم.
صالحي اميري همچنين در پاسخ به پرسشي مبني بر توافق وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي با نيروي انتظامي براي برگزاري کنسرتها، گفت: ما الان در حوزه اجراي صحنهاي، مشکل جدي نداريم. در مجموع و در سطح کشور، اين امر جاري است. تقاضاي من از اصحاب رسانه اين است به اين موضوع دامن زده نشود. موسيقي، بخشي از نياز و هويت ايران است که در حال حاضر در سطح کشور اجرا ميشود.
وي تأکيد کرد: رسانهها نبايد کاري کنند که اين موضوع به يک مناقشه تبديل شود. ما در مواردي که به مشکل برخورد کنيم، از طريق مذاکره آن را حل و فصل خواهيم کرد.
