صندلي هاي ميوه اي ساخته شده با هوش مصنوعي

مبلمان توليد شده با هوش مصنوعي توسط فرانک جاکوبوس ميوه ها و صندلي ها را مخلوط مي کند.

به گزارش گالري آنلاين، معمار فرانک ژاکوبوس در قلمرو هنر توليد شده توسط هوش مصنوعي به اين پرسش پرداخته است: "وقتي ميوه تبديل به مبلمان مي شود چه اتفاقي مي افتد؟"  سري جديد او با عنوان «ميوه‌اي» مجموعه‌اي واضح از صندلي‌هاي ميوه‌اي «آبدار» را ارائه مي‌کند – جايي که طالبي رسيده، انگور و پاپايا به گزينه‌هاي جديد و عجيب و غريب براي نشستن تبديل مي‌شوند.

با استفاده از Midjourney، جاکوبوس بررسي مي‌کند که چگونه فناوري‌هاي نوظهور هوش مصنوعي مي‌توانند اشکال جديدي از ترکيب  متقابل را براي ادغام چندين اشياء با هويت‌هاي متنوع در يک کل واحد جديد تصور کنند.  در اين مجموعه، او ميوه و مبلمان را به صورت ترکيبي از طريق اشکال و بافت هاي سورئال مختلف بررسي مي کند.

اخيراً، طراحان سنتي به طور فزاينده‌اي شروع به استفاده از قدرت موج فن‌آوري در حال ظهور کرده‌اند و از ابزارهاي طراحي هوش مصنوعي مانند Midjourney و DALL·E براي گسترش شيوه‌هاي خود و کشف پتانسيل‌هاي بي‌پايان طراحي مولد استفاده مي‌کنند.

در ميان آنها، فرانک جاکوبوس، هنرمند تجسمي، معمار و استاد معماري، برنامه متن به تصوير Midjourney را اجرا مي کند. او مي‌گويد: «اين ابزار و ابزارهاي ديگر در حال تغيير معماري و تفکر طراحي هستند و به زودي پيشرفت‌هاي چشمگيري خواهد داشت». "آنها در حال حاضر به طراحان اجازه مي دهند تا به سرعت هر چيزي را که در حال حاضر تصور مي کنند توليد کنند و با تصاوير غني بازخورد فوري دريافت کنند."

او با استفاده از دستورات متني، تکرارهاي بصري صندلي هاي ساخته شده از ميوه، از جمله ميوه هاي اژدها، ليموترش و کيوي را بررسي مي کند. در حالي که Midjourney هنوز در بعد بصري دوبعدي عمل مي کند، فرانک جاکوبوس با بازيگوشي از مخاطبانش مي خواهد که «تصور کنند اگر شما در آن نشسته ايد، اين صندلي ها عطر ظريفي داشتند».

پیمایش به بالا