انجمن هنرمندان نقاش ايران نسبت به تخريب آثار هنري موزهي موصل توسط داعش واکنش نشان داد و اقدام اين گروهک تروريستي را همانند تمام اقدامات ددمنشانهي آنها محکوم کرد.
به گزارش ايسنا، گروه داعش مانند گذشته، اعمال ننگين ضد بشري خود را ادامه داده و اينبار اقدام به تخريب آثار هنري و مجسمههاي موزه موصل کرده که اين اقدام آنها نيز مانند ساير اقداماتشان ضدبشري است.
انجمن هنرمندان نقاش ايران نسبت به اقدام اين گروه واکنش نشان داده و بيانيهاي صادر کرده که در آن آمده است: «اتفاقات پيشآمده در منطقه و تخريب هر روز آثار تاريخي و نشانههاي فرهنگي، ميرود که بينالنهرين، اين خاستگاه تمدن بشري را از نمادها و آثار افتخارآفرين خود تهي کند.
تخريب مجسمهها در موزه موصل، اين آخرين نشان کراهت و جهل؛ در کمال ناباوري در برابر چشمان جهانيان، خصوصا اهل هنر و فرهنگ، اتفاق افتاد. انجمن هنرمندان نقاش ايران با احساس زخمي عميق بر پيکر خود و چشماني غمناک اين عمل را عميقاً تقبيح و محکوم مينمايد. باشد که باري ديگر اين جغرافياي تاريخ ساز بتواند همهي مظاهر تاريکي را به زبالهدان تاريخ بسپارد.»