نمايشگاه خيريه عکس «تخته سياه»


به گزارش سرويس عکاسي گالري آنلاين به نقل از عکس آنلاين ، در اين نمايشگاه، تعداد 25 عکس در اندازه 40 در 60 به نمايش گذاشته مي شود که از سختي تحصيل دانش‌آموزان روستاي اسبو بندپي روايت مي‌کند.�کودکان روستاي جنگلي اسبوکه در مسير جاده فيروزجاه و 6 کيلومتري شهرگلوگاه قرار دارد، هر روز جاده‌اي خاکي را مي‌پيمايند تا به مدرسه ابتدايي‌ امام حسن مجتبي (ع) برسند.

درآمدهاي اين نمايشگاه با همکاري انجمن خيريه�همياران ساري براي خريد نيازهاي دانش‌آموزان و تجهيزات مدرسه هزينه خواهد شد.

اميرعلي رزاقي، عکاس خبرگزاري مهر است. وي پيش از اين نيز چندين نمايشگاه انفرادي و گروهي در مازندران و تهران برگزار کرد و موفق به کسب جوايز کشوري از مسابقات عکاسي نيز شده است.

گالري نوران قائمشهر از 21 تا 23 شهريور و گالري سوره حوزه هنري ساري، در روزهاي 24 تا 28 شهريور از ساعت 17 تا 20، ميزبان نمايشگاه و حاميان کودکان خواهند بود.

گفتني است، مراسم اختتاميه نمايشگاه روز اول مهر هم‌زمان با بازگشايي مدارس در روستاي جنگلي و سخت‌گذر اسبو، با حضور برگزارکنندگان، دانش‌آموزان و علاقه‌مندان برگزار خواهد شد.

پیمایش به بالا