مديرکل آموزشهاي شهروندي شهرداري تهران از برگزاري پويش تصويرگري با عنوان"شهري که من دوست دارم " با حضور بيش از 9400 کودک و نوجوان خبر داد.
به گزارش گالري آنلاين به نقل از ايسنا، مجتبي دانشور با اعلام اين خبر افزود: 11 گروه سني کودک و نوجوان از 4 تا 14 سال، آثار خود را در خصوص مسائل و موضوعات پيرامون زندگي در کلانشهر تهران اعم از محيط زيست و فضاي سبز، حمل و نقل و ترافيک ، خدمات شهري ، مباحث فرهنگي و اجتماعي ، امکانات تفريحي، ورزشي و سرگرمي و… براي دبيرخانه نخستين دوره مسابقه نقاشي کودکان تهران ارسال کردند و مجموع آمار مشارکت کنندگان ، حاکي از استقبال خوب کودکان و نوجوانان ساکن محلات 352 گانه شهر تهران از اين پويش فرهنگي – آموزشي است.
وي برگزاري اين مسابقه را اقدامي در راستاي ايجاد چالش ذهني براي کودکان و نوجوانان تهراني جهت طرح مطالبات و خواسته هايشان از مديران شهري، عنوان داشت و تصريح کرد: براي ساختن شهردوستدارکودک بايد زمينه ها و بسترهاي لازم جهت طرح ديدگاه ها و نيازهاي کودکان و نوجوانان را فراهم کنيم و بسياري از متخصصان علوم اجتماعي و روانشناختي استفاده از زبان تصوير و نقاشي را يکي از بهترين روش ها براي شناخت بهتر افکار و انتظارات کودکان از شهري که دوست دارند، مي دانند.

مديرکل آموزش هاي شهروندي شهرداري تهران درادامه تصريح کرد : اين دوره از مسابقه نقاشي کودکان تهران از سوي اين اداره کل و با مشارکت و همکاري اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران ، ستاد مديريت محله و کانون پرورش فکري کودکان و نوجوانان استان تهران در سطح محلات 352 گانه شهر تهران برگزار شد و بنابر زمان اعلام شده در فراخوان، مهلت اوليه ارسال آثار به دبيرخانه مسابقه ، هفتم شهريور بود که تا 15 شهريور نيز تمديد شد.
براساس گزارش روابط عمومي اداره کل آموزش هاي شهروندي شهرداري تهران، وي اظهار داشت: آثار ارسالي در دو مرحله توسط هيئات انتخاب و هيئات داوري مورد ارزيابي نهايي قرار خواهد گرفت و از برترين هاي هر گروه سني با اهداي لوح و جوايزنفيس، تقدير به عمل خواهد آمد و همچنين به مناسبت روز جهاني کودک ، نمايشگاهي از آثار منتخب اين مسابقه جهت بازديد مديران شهري و عموم شهروندان تهراني برپا خواهد شد.
